Otteluraportti JäPS – JIPPO B

Otteluraportti JäPS – JIPPO B1 0-1(0-0

Moi kaikki,

JIPPO B1 kävi pelaamassa viimeisen vieraspelin Järvenpäässä. Pojat hävisivät kovan taistelun jälkeen JäPSille (Järvenpää) 1-0 (1-0). Näin ollen sarjan kannalta tärkeät pisteet jäivät kotijoukkueelle. Tämä tuloksen jälkeen on enää erittäin pieni mahdollisuus pojilla säilyä sarjassa. Siihen tarvitaan jo se, että VJS häviää viimeiset kaksi peliä ja vastaavasti JIPPO B1 pitää voittaa KuPS2 kotonaan suurinumeroisesti.

Harmitus on varmasti suuri kaikilla ja niin myös pelistäkään ei ole paljon kerrottavaa. Oikeastaan tässä on erittäin ”niukka selvitys” pelin kulusta.
Peli eteni koko ajan JäPSin pienoisessa puristuksessa, mutta pojat taistelivat kyllä hyvin. Tuloskin näyttää sen, vain yksi tilanne jäi hoitamatta omalla maalilla. Pojat pystyivät myös hetkittäin rakentamaan peliä hyökkäyssuuntaan, mutta valitettavasti laukaukset jäi ”piippuun”. Näin ollen maalit jäi tekemättä. Tulos Jäpsille 1-0 (1-0) eikä sen enempää selittelyjä.

Mutta yksi asia täytyy tässä kirjoittaa. Olen välillä peleissä ja näissä kirjoituksissa ihmetellyt noita tuomariratkaisuja, niin nyt ei tarvitse. Pelissä ollut tuomarikolmikko oli tämän kauden ehdottomasti paras. Kiitokset tuomareille, jatkakaa samaan malliin.

Tästä viikko vielä harjoittelua ja viikonloppuna B ikäkauden (B1 ja B2)
viimeiset sarjapelit niin kausi on ”paketissa”.

La 1.10. 13:00 Joensuu, Mehtimäki tn JIPPO – KuPS/2
Su 2.10. 11:00 Kuopio, Savon Sanomat Areena KuPS/jl 01 – JIPPO/2

Peliryhmä:

Aleksi Honka-Hallila (Mv)
Samu Turunen
Arttu Hyttinen
Jori-Ossi Perttu
Niko Niemeläinen
Elias Niskanen (Matias Kellokumpu 53min.)
Tommi Rautiainen
Konsta Kokko(Eelis Korhonen 63min.)
Veeti Lehtimäki
Väinö Häkki
Alaso Yasir Cumar

Varalla:
Miikka Naumanen (Mv)

Jalkapallo terveisin,
H K