Otteluraportti JIPPO B – FC Honka/2

Otteluraportti JIPPO B1 – FC Honka/2 (Espoo)

Tästä JIPPON B YKKÖSEN pelit syyskierroksella alkoi Honka/2 vastaan kotona Mehtimäen tn. Peli päättyi harmittavasti pelitilanteisiin nähden vieraille 0-1 (0-1) voittoon. Näin sarjapisteet menivät Hongan mukana iltajunassa Joensuu – Hki kautta Espooseen. Tästä sitten vielä pelataankin 10 viikonloppua peräkkäin.

Peli oli erittäin hyvä lopputuloksesta huolimatta. Pojat taistelivat hienosti loppuun asti. Vain se ”pieni” loppurutistus puuttui murtautumisessa maalipaikkoihin ”viimeisellä kolmanneksella”. Myös ”1 ja 2 pallojen” voittamisessa Honka/2 oli parempi, varsinkin ensimmäisellä puoliskolla.
Mutta muuten pelin avaus sekä rakentelu toimi hyvin, murtautumisen ja viimeistelyn vaikeudesta huolimatta.

Joukkueena puolustaminen oli myös hyvää. Se näkyi pelissä niin, että vierailijoilla ei ollut kuin yksi vaarallinen ”pelitilanne” koko pelissä (sekin kaukolauksella tolppaan). Vierailijoiden ainoa maalikin tuli 30m vapaapotkusta. Keskityksen kautta pallo kimposi Hongan pelaajasta ”flipperinä” JIPON oman pelaajan kautta harmittavasti sisään.

Mutta uskon kumminkin, että tästä on hyvä jatkaa sarjaa. Sillä pelaajille jäi varmasti tästä pelistä ”hampaan koloon” ja sopivasti nälkää seuraaviin peleihin. Seuraava koitos onkin vieraissa.

FC Kuusysi – JIPPO B1 Su 31.7. Kivimaan Nurmi (Lahti) Klo 14.30

Peliryhmä:
Miikka Naumanen (Mv)
Samu Turunen
Tuomas Kettunen
Arttu Lajunen (C)
Niko Niemeläinen
Elias Niskanen
Tommi Rautiainen
Veeti Lehtimäki
Konsta Kokko ( Jori-Ossi Perttu 65min.)
Väinö Häkki (Jesper Hokkanen 41min.)
Aleksi Nissinen
Varalla:
Joel Kempas Mv

Jalkapallo terveisin
H K