Otteluraportti JIPPO B – FC Kuusysi

Kuusysi – JIPPO B1 0-0 (0 – 0)

JIPPO B1 oli Kuusysin (Lahti) vieraana Kivimaan nurmella. Taas kovin pienellä peliryhmällä matkassa ollut JIPPO B1 (…lue: joukkueen loukkaantumistilanne ja peliruuhkien vaikeuttavat asiat ja muut asiat…) taisteli kumminkin aivan loistavasti. Peli päättyi 0-0 kovalla JIPPO asenteella ja sydämellä. Koko Joukkueen uhrautuva puolustuspeli oli koko pelin hyvää. Näin erittäin tärkeä 1 piste tuli tuomisina kotiin. LOISTAVA TAISTELU, KIITOKSET KUULUVAT KAIKILLE 12 PELAAJALLE!!

Peli alkoi tasaisesti keskikenttä pelillä. Kuusysin isokokoinen joukkue ja fyysinen peli tuotti vaikeuksia JIPPON pienikokoisille pelaajille. Lahtelaiset pitivät palloa enemmän, mutta pojat pääsivät muutaman kerran vastahyökkäyksiin. Näistä paikoista ei palloa saatu sisään.

Täytyy kyllä sanoa, että vaikka miten JIPPOMAISIN silmin katsoo peliä niin pojilta vietiin selvä rankkari. Aleksi Nissinen kaadettiin rangaistusalueella sellaisella ”viikatteella”, että ”entinen isäntä” olisi ottanut miehen pellolle heti töihin. No vihelletty mikä vihelletty tai oikeastaan tilanne huomioimatta jätetty. Mutta olihan noita paikkoja muitakin varsinkin pelin lopussa.
Mutta sittenkin…

Tästä on hyvä jatkaa matkaa. Seuraava koitos kotona, kun vastaan tulee toinen Lahden joukkue.
JIPPO – FC Lahti La 6.8. Klo 18.00 mehtimäen tn.

Peliryhmä:
Miikka Naumanen (Mv)
Samu Turunen
Arttu Lajunen (C)
Tuomas Kettunen
Niko Niemeläinen
Konsta Kokko
Tommi Rautiainen
Elias Niskanen
Jesper Hokkanen
Väinö Häkki
Aleksi Nissinen(Eelis Korhonen 64min.)

Jalkapallo terveisin
H K