JIPPO B1 – FC Lahti 1-2 (1-0)
JIPPO B1 Kotipelit jatkuivat Mehtimäen tn. Vastassa tällä kertaa oli FC Lahti. Tämän kauden
kolmas peli Lahtelaisia vastaan päättyi kovan taistelun jälkeen taas Lahtelaisten voittoon 1 – 2.
Niin lähellä taas, mutta kumminkin niin kaukana. Voittoon tarvitaan virheetöntä peliä ja omista
maalipaikoista pitäisi laittaa pallot sisään. Positiivista on kyllä se, että maalipaikkoja tulee, kunhan
pallot vain isketään sisään.
Peli alkoi heti mainiosti Lahtelaisten kannalta, pari virhettä kotijoukkueen avauspelissä peräjälkeen
vei vierasjoukkueen johtoon 0-1 jo 2 min. kohdalla. Ensin huono syöttö keskelle ja siihen tilanteesta
itsensä ulos pelannut pelaaja päästi FC Lahden pelaajan vapaasti laukomaan 20m stä. pallon maaliin.
Tämän jälkeen taisteltiin tasaisesti.
Ensimmäisen puoliskon aikana pojat saivat 3 hyvää
vetopaikkaa. Paikat laittaa pallo sisään, oli Elias Niskasella, Tommi Rautiaisella ja paras paikka oli
Veeti Lehtimäellä, mutta kaikki laukaukset suuntautuivat “3 kerrokseen”. Näin mentiin tauolle 0-1
tilanteessa.
Toisella puoliajalla peli jatkui samanlaisena kuin ensimmäisellä puoliskolla. Kovaa taistelua “jokaisesta pallosta”.
Sitten tuli se toinen virhe puolustuspäässä. Kulmatilanteessa “Merkkausvirhe” valitettavasti
vei vierailijat 0-2 johtoon 56min.llä. Sitten palkittiin kovasta työstä myös JIPPOLAISET. Vaihdosta
tullut Jesper Hokkanen ja Tommi taistelivat pallosta hyökkäyspäässä. Tommi kaadettiin rankkarin
arvoisesti tilanteessa. Kapteeni Arttu Lajunen laukoi pallon pilkulta hienosti vasempaan ylänurkkaan 71min.llä.
Tämän jälkeen JIPON ryhmitys muuttui “3 alakertaan”. Pelaajia nostettiin ylöspäin ja yritettiin tasoitusta.
Hyvä paikka myös tuli Jesperille, mutta pallo suuntautui taas jälleen kerran ohi ja yli. Näin voitto meni
FC Lahdelle luvuin 1-2.
Päät ylös vain ja katse tulevaan. Seuraava peli on Lappeenrannassa Sammonlahden nurmella Su14.8. Klo 15:00