JIPPO B1 – JäPS 3 – 2 (1 – 0)
JIPPO B1 jatkoi edelleen pisteiden saalistamista B.n YKKÖSESSÄ. Vieraana Mehtimäellä oli tällä kertaa käymässä JäPS (Järvenpää), jonka kustannuksella pojat ottivat sarjan kannalta erittäin tärkeät 3 sarjapistettä tuloksella 3-2)(1-0).
Kovassa tuulessa pelattu peli oli tasainen alusta loppuun. Pelin alussa ei kumpikaan joukkue päässyt ihan “tuhannen taalan paikkoihin”, vaikka kovaa yritystä oli. Tuuli myös haittasi pelin kulkua selvästi, korkeita avauksia ja laidan vaihtoja ilmassa ei kannattanut pelata vasta tuuleen.
Ensimmäisen puoliajan lopulla alkoi sitten näkymään JIPPON hienoinen pelin hallinta. Pojat alkoivat saamaan jo tilanteita “Boxin” sisään, niin vasemmalta kuin oikealta reunalta. Sitten 37min. Aleksi Nissinen teki loistavaa “Duunia” ja “prässäsi” maalivahdin avauksen pois juoksemalla tilanteen loppuun asti. Tästä pallo “ajautui” Markus Swahneelle, joka viimeisteli aivan loistavasti pallon maalin takanurkkaan ohi vastaan tulleen maalivahdin. Tauolle mentiin siis 1-0 johdossa.
Toinen puoliaika jatkui samalla teemalla tasaisesti. Sitten 62min. Allu syötti vaihdosta tulleen Niko Niemeläisen vapaaksi maalin eteen. Niko ei tästä erehtynyt vaan vei JIPPON 2-0 johtoon. Sitten myötä tuulen selkänsä taakseen saanneen vierasjoukkue alkoi saamaan tilanteita JIPPON maalille. Nopeat maalit 66min. ja 72min. tasoittivat pelin 2-2. Mutta pojat eivät antaneet kumminkaan periksi. Allu ja vaihdosta tulleet Jesper Hokkanen ja Niko “järjestivät” paikan maalin eteen Veeti Lehtimäelle, joka ampui pallon voimalla maaliin 75min. ja tilanne 3-2.
Tämän jälkeen koko joukkue teki uhrautuvaa puolustuspeliä toppareiden Saku Kuuren ja kapteeni Arttu Laujsen johdolla. Viimeisenä lukkona oli maalivahti Aleksi Honka-Hallila. Loistava koko joukkueen taistelupeli ja tärkeät pisteet kotiin. LOISTAVAA JÄTKÄT !!
Kevään kaksi viimeistä sarjapeliä onkin sitten vieraissa.
Ke 22.6. KJP yj- JIPPO B1 Kouvola klo. 19:00
La 2.7. FC KTP yj – JIPPO B1 Kotka klo. 15:00