Tervehdys,
JIPPO B1- KoiPS(Vantaa, Havukoski) pelasivat Sunnuntaina Mehtimäen tekonurmella YKKÖSEN sarjapelin. Pojat voittivat taiston loppujen lopuksi selvin numeroin 4-1(1-1). Mutta tästä huolimatta sarjatilanteeseen on nyt turha katsoa, vaikka tulos antaakin joukkueelle vielä pienen mahdollisuuden säilyä sarjassa. Ennen kaikkea nyt pitää saada vain hyvä pelillinen lopetus sarjaan, katsotaan sitten kauden lopuksi mihin sijoitukseen sarjapisteet ja maaliero riittävät.
Peli alkoi poikien pienellä pelinhallinnalla, mutta selviä maalipaikkoja ei saatu aikaan kun vierailija tukki ”16-rajan” 8 pelaajan ”miesmuurilla”. Muutamia seinäpeli yrityksiä kyllä oli ja pari kertaa puhkaistiin linja keskeltä, mutta tilaa oli liian vähän toimittaa pallo maaliin ja näistä tilanteista vastasivat Väinö Häkki, Markus Swahne ja toisen sarjapelinsä pelannut Yasir Alaso Cumar.
Sitten tämän kauden ikävä trendi jatkui taas JIPPON kannalta 16min. Aleksi Nissinen loukkaantui 1v1 tilanteessa. (Toivottavasti jo ”pitkä sairaslista” ei tästä pitene ja että Allu pystyy pelaamaan jo ensi viikonloppuna). Joka tapauksessa peli jatkui samanlaisena tästä. Sitten 31 min. kohdalla Vänä antoi loistavan pystysyötön linja taakse. Vaihdosta tullut Veeti Lehtimäki ”kiitti ja kumarsi” ja pääsi läpi sekä teki varmasti johdon 1-0. Mutta lyhytaikaiseksi jäi tämä ilo, sillä melkein seuraava tilanne toi vastustajan takaisin peliin mukaan, vastustaja sai paineen meidän alakertaan ja liian vaikeat ”syöttövalinnat” aiheutti sen, että pallo ajaantui KoiPSin kapteenille Hannu Kaakkiselle. Hyvä ja varma laukaus toi tilanteeksi 1v1 32min ja tällä tuloksella mentiin tauolle.
Toinen puoliaika oli sitten JIPPON. Tauolla tiedostettiin se mistä tila löytyy. Loistava pystysyöttö vasempaan laitaan Samu Turuselta. Näin Mape pääsi läpi ja kavensi keskelle ja laukoi pallon etukulmasta sisään 2-1 57min. Heti perään 59min.
Mape tuli taas vasemmalta sisään keskelle ja nyt jätti pallon Yasirille, joka ajoi ”ristiin Boxin sisään” ja lähietäisyydeltä laittoi pallon ”pömpeliin” sekä ”nimet lehteen”. Näin JIPPOLLE tilanteeksi 3-1. Tästä sitten vastustaja alkoi selvästi väsyä ja pojat
pitivät palloa. Loppunumerot 4-1 sitten vielä niittasi Mape itse 77min.
HYVÄ JÄTKÄT ! ANSAITTU VOITTO !
Tästä sarja jatkuu viimeisellä vieraspelillä Järvenpäässä Koivusaaren tekonurmella La 24.9. Klo: 15:30 JäPS – JIPPO B1
Sitten on vielä viimeinen kotipeli kotona JIPPO B1 -KuPS2 La 1.10. Mehtimäen tekonurmi Klo 13:00
Maalit:
31.min. Veeti Lehtimäki 1-0
32.min. Hannu kaakkinen 1-1
57min. Markus Swahne 2-1
59.min. Alaso Yasir Cumar 3-1
77min. Markus Swahne 4-1
Peliryhmä:
Miikka Naumanen (Mv)
Tuomas Kettunen (C)
Samu Turunen
Eelis Korhonen
Niko Niemeläinen
Elias Niskanen(Arttu Hyttinen 40min.)
Tommi Rautiainen
Markus Swahne
Aleksi Nissinen(Veeti Lehtimäki 16min.)
Väinö Häkki
Alaso Yasir Cumar(Konsta Kokko 65min.)
Jalkapallo terveisin