JIPPO B1 – PEPO/IPS yj 1-3 (1-1)

Tervehdys,
JIPPO B1 jatkoi Ykkösen sarjapelejä Su 8.5.MehtimäelläPEPO/IPS yj vastaan. Peli päättyi vierailijoiden voittoon 1-3 (1-1)
Pojat eivät vain saaneet “veneen suuntaa käännettyä”. Yrityksestäei poikia voi moittia. Pelattiin kyllä loppuun asti “joka pallosta”,  mutta
Se ei vain riittänyt.
Peli oli ennakoitavissa, PEPO/IPS yj. Prässäsi korkealta 3-4 pelaajalla.Pyrki sitä kautta nopeisiin vastaiskuihin, tässä myös valitettavasti
onnistuivat heti ottelun alussa. Vasemmasta laidasta tuli Aavelan Elmotaas vähän helpohkosti päädyn kautta sisään maalivahdin alueelle ja
teki pienestä kulmasta 4min. kohdalla 0-1 vierailijoille.
Tämän jälkeen peli tasaantui ja pojat pääsivät peliin paremmin mukaan.Palloa kierrätettiin hyvin alakerran kautta vaikka kiire olikin, sitä kautta
palloa saatiin myös keskikentän keskustan kautta pelattua viimeisellekolmannekselle, mutta hyviin maalipaikkoihin ei päästy. Peli oli muutenkin
aika rikkonainen, selvästi joukkueet tiedostivat pelin pisteiden tärkeyden.
Sitten JIPPOLAISET saivat 24min. kulman hyvän tilanteen päätteeksi, kulman antoi Tommi Rautiainen ja maalilla Abdiazis Nur Ali  puski tilanteeksi 1-1,joka oli myös taukotilanne.
Toinen puoliaika alkoi pojilta hyvin, mutta se viimeinen puristus puuttuu yhä. Palloa ei saatu hyvistä aloitteistakaan hyökkäysalueella sittenkään PEPONmaaliin. Sitten kävi taas se “vanhanaikainen tilanne”, kun itse ei tee maalianiin vastustaja sitten tekee. Taas Elmo Avellaan asialla 54min. sekä toistamiseenmyös 64 min. Loppu oli aika rikkonainen. Pojat kumminkin taistelivat loppuunasti, mutta PEPO ei antanut tehdä maalia. Näin peli päättyi 1-3 vierailijoille.
Sarja jatkuu vieraspelillä Vantaalla Su 15.5. Klo 12,50 Kalmurin tn.