fbpx

JIPPO B – SJK 0-3 (0-3)
Terve,
JIPPON B pojat pelasivat Pe 11.3. SM karsintapelin Joensuun Areenalla. Vieraana oli SJK (Seinäjoki), joka voitti pelin 0-3 (0-3). Näin ollen pojat saalistavat vieläkin ensimmäistä voittoa sarjassa, kun kolme peliä on vielä jäljellä.
Pelin sisällä oli sitten hyviä ja huonoja uutisia joukkueelle taas.
Tommi Rautiainen palasi pitkästä aikaa kokoonpanoon. Mikä oli
hieno asia. Mutta sitten “Jobin Postina” tilalle tuli Väino Häkin valitettava loukkaantuminen toisella puoliajalla, joka jatkaa jo entuudestaan joukkueen pitkää sairaslistaa. Toivottavasti saadaan Vänä takaisin mahdollisimman nopeasti. Tällainen “epäonni” saisi jo loppua, sillä se alkaa olla vain jo yhdelle joukkueelle liikaa.
Peli alkoi SJK pienoisella painostuksella. Selvä “pelirohkeus” puuttui pojilta hyökkäyssuuntaan. Seinäjokelaiset olivat myös vahvempia 1v1 tilanteissa. Näiden asioiden takia peli pyöri enemmän JIPPON päässä.
Sitten 19. minuutilla Seinäjoki sai ensimmäisen maalin. Kulmatilanteessa ei saatu palloa purettua pois maalilta.
Muutamien pomppujen jälkeen pallo ajautui Jussi vähäpesolalle, joka “merkkausvirheen” takia oli maalin kulmalla yksin. Näin helposti puskumaalilla SJK:lle 0-1.
Toinen maali tuli myös virheen kautta, Aadan Shekh Aamir sattui “työtapaturma” alimmaisena miehenä. Näitä vain silloin tällöin tapahtuu. Tekniikka petti Amolla ja “lahjaksi”saadun pallon sai jo nimensäkin takia Onni Valakari. Onni laukoi Pallon varmasti avopaikasta sisään. SJK johtoon 0-2. 34. min. Tästä selvästi notkahti poikien “ryhti”, sillä heti perään tuli kolmas maali 36min. ja taas omasta karkeasta virheestä. Maalin viimeisteli Eemil Pannula. Tauolle mentiin SJK johdossa 0-3.
Erätauolla poikien kanssa puhuttiin siitä mitä pitää parantaa pelissä. Päätös “pelirohkeuden nostosta”, “prässäämisestä” siten
1v1 tilanne kovuudesta ja syöttöjen huolellisuudesta tuotti tulosta. Sillä toinen puoliaika oli jo paljon parempaa jalkapalloa. Myös omanpään pitäminen nollilla onnistui, sillä kumpikaan joukkue ei saanut maaleja aikaan. Joten ensimmäisen puoliajan tulos jäi voimaan JIPPO B – SJK 0-3 (0-3).
Seuraava SM-karsintapeli on Su 20.3. Klo.14:40 Tampereella Ilves – JIPPO B