KJP/YJ – JIPPO 3-1 (0-0)
JIPPO B:n Kouvolan vierailun tuloksena oli tappio lukemin 3-1. Pelissä näki kummalla joukkueella oli suuremmat panokset. KJP/YJ tarvitsi voiton, jotta sarjassa säilyminen jäi omiin käsiin. Vastustajan tiukka prässi ja fyysinen pelityyli tuotti JIPPO:n pääosin vuotta nuoremmista pojista koostuneelle joukkueelle isoja vaikeuksia heti alusta alkaen. Ensimmäisen puolikkaan JIPPO pysyi vielä hyvin mukana, mutta toisen jakson alku oli täysin KJP:n. Kohtalokkaaksi koitui musta viisiminuuttinen, jonka aikana KJP viimeisteli kolme hienoa osumaa. Kaksi maaleista tuli puskupalloilla, jotka hävittiin “sata nolla” ja yksi vastustajan hyvän laitanousun ja sitä seuranneen 16 rajalle tulleen syötön ja laukauksen seurauksena.
JIPPO:n ainokaisen viimeisteli Markus Swahne vapaapotkusta toisen jakson loppupuolella. Tämän jälkeen alkoi jakso, jossa JIPPO vei peliä, mutta peli oli jo siinä vaiheessa lopuillaan. Ensimmäisellä puoliajalla JIPPO:lla oli pari läpiajoa, joista toisessa JIPPOlaisin lasein katsottuna vastustajalta jäi näkemättä punaista. Sen verran selkeästi läpiajossa olleelta Aleksi Nissiseltä otettiin vauhtia pois olkapäästä useamman kerran vetämällä. Mutta kokonaisuutta katsoen parempi ja ennen kaikkea nälkäisempi joukkue vei tällä kertaa pisteet.
Kevätkierroksen viimeinen sarjapeli on JIPPO:lla Kotkassa 2.7. FC KTP yj – JIPPO klo 15:00.