VPS tyly isäntä Vaasassa
Lopputulos VPS-JIPPO 4-0 (4-0)
Jippo B aloitti kolmen perättäisen vierasottelun putken Vaasassa, jossa vastaan asettui VPS. Jippo aloitti ottelun ensimmäiset minuutit vahvasti saaden paljon riistoja vastustajan kenttäpuolella ja luoden niiden jälkeen myös pari maalipaikkaa. Paras paikka siunautui koko ottelun pirteästi pelanneelle Otso Kososelle, jonka laukaus suuntautui kuitenkin niukasti takatolpan ohi. Ensimmäisen maalin teki kuitenkin VPS ottelun 7. minuutilla hyvin rakennellun hyökkäyksen päätteksi Sarr Mamodou laittoi pallon varmasti Jippo maalin vasempaan alakulmaan. Maalin jälkeen VPS otti pelin ohjat käsiinsä. Seuraavan kerran pallo oli Jipon maalissa 19. minuutilla, maalintekijänä tällä kertaa Rasmus Häggback. VPS takoi pallon Jipon maalin vielä kaksi kertaa ennen puoliaikaa Sarr Mamodoun ja Akseli Lehtimäen laukauksilla, näin ollen ensimmäisen puoliajan jälkeen taululla oli tylyt 4-0 lukemat kotijoukkuelle.
Toisella puoliajalla ei kumpikaan joukkue maalipaikoilla juhlinut. Parhaalle maalintekopaikalle pääsi Jipon Niko Niemeläinen, jonka laukaus suuntautui kuitenkin reilusti ylimaalin. Ottelu päättyi lopulta VPS.n 4-0 voittoon. Ottelun lopputulos ei jättänyt jossiteltavaa, tällä kertaa vastustaja oli tuon verran edellä pelissä.
Positiivisina asioina Jipon kannalta voidaan pitää Samuli Gavrilovin palaamista pelikentille.
Seuraava ottelu Jippo/B.llä on Oulussa Lauantaina 12.8, jossa vastaan asettuu VPS.n ensimmäisellä sarjakierroksella 5-2 voittanut Tervarit.