Kauden 2018 ottelut Kakkosen A-lohkossa on Jipon osalta pelattu, joten nyt on hyvä aika avata ottelutapahtumakysely! Jippo haluaa kehittää ottelutapahtumaansa jatkossa ja paras palaute saadaan kotiotteluiden katsojilta. Viime vuonna seura järjesti ensimmäiset kotiottelutapahtumakyselyt ja parannuksia on pyritty tekemään seuran resurssien puitteissa.
– Jippo on nyt ja jatkossa ympärillä olevien seuraihmisten näköinen seura. Pyrimme kehittämään ottelutapahtumaa katsojien näkökulmasta resurssiemme puitteissa ja haluamme katsojien äänen kuuluville. Viime vuonna kyselyn vastausten pohjalta muutimme lauantain kotipelien pääpäiväksi ja toteutimme nettilivelähetyksenä kaikki vieraspelit. Toiveissa ollutta anniskelua yritimme järjestää pitkin kevättä kotiotteluihin, mutta neuvotteluista huolimatta emme siinä valitettavasti onnistunut. Itse tapahtuman lisäksi kysely auttaa meitä suunnittelemaan paremmin ottelumarkkinointia ja otteluihin liittyviä yhteistyökumppanuuksia. Katsotaan mitä muutoksia lähdemme toteuttamaan kaudelle 2019 tämän kyselyn perusteella, kommentoi seuran toiminnanjohtaja Timo Tahvanainen.
Kyselyn tarkoituksena on siis selvittää ottelutapahtumaa liittyviä asioita (esim. ottelutapahtuman katsojakunta, viestintä, ottelutapahtuman eri osa-alueiden toimivuus, yhteistyökumppanuudet) sekä saada ideoita ottelutapahtuman kehittämiseksi tulevaisuudessa, jotta ihmiset viihtyisivät kasvavissa määrin Jipon kotiotteluissa tulevaisuudessa. Kyselyn avulla pääset siis oikeasti vaikuttamaan Jipon ottelutapahtumiin monella eri tavalla!
Kysely on tarkoitettu kaikille JIPPO:n edustusjoukkueen otteluissa vähintään kerran kaudella 2018 käyneille yli 15-vuotiaille ihmisille. Jos et käynyt Jipon kotiotteluissa kaudella 2018, voit jättää kyselyyn vastaamatta. Kyselyn vastaamiseen menee vastauksista riippuen noin 10-20 minuuttia. Osa kysymyksistä on pakollisia ja osa vapaaehtoisia. Vapaaehtoisiin kysymyksiin voit vastata, jos sinulla on mielipide/idea asiasta tai asia on mielestäsi olennainen sinun ottelutapahtumakokemuksen kannalta. Tärkeintä on että annat aidon mielipiteesi kysyttäviin asioihin, jotta voimme tiedon perusteella kehittää ottelutapahtumaa jatkossa mahdollisimman paljon katsojiemme toiveiden ja mieltymyksien mukaan. Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti eikä yksittäisiä vastaajia tunnisteta vastaajajoukosta.
Kaikkien kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan:

  • Yksi (1) JIPPO-kausikortti kaudelle 2019
  • Kaksi (2) Cosmicin keilauslahjakorttia (arvo á 35€)
  • Kolme (3) vapaavalintaista Jippo tuotepalkintoa (pipo tai lippis).

 

Siirry tästä linkistä vastaamaan kyselyyn