Jippo on tehnyt lisää sopimuksia kaudelle 2018, sillä maalivahti Paavo Jarva (21) ja laitapelaajana viihtyvä Niko Niemeläinen (17) ovat osa Jipon  joukkuetta tulevalla Kakkosen kaudella. Vuoden sopimuksen kirjoittanut Jarva on ollut Jipossa isossa roolissa jo kaksi edellistä Kolmosen kautta, sillä vuonna 1996 syntynyt seuran oma kasvatti on pelannut näiden kausien aikana tolppien välissä yhtä ottelua vaille jokaisen. Nousuun päättyneellä kaudella 2017 Jarva pelasi kaikki ottelut, joissa miehen taakse onnistuttiin viimeistelemään yhteensä vain 10 kertaa. Uusi sarjataso ja itsensä kehittäminen motivoivat Jarvaa.
– Kiva jatkaa joukkueessa voitokkaan viime kauden ja nousemisen jälkeen. En ole aiemmin pelannut Kakkosessa, joten innolla odotan myös uutta sarjatasoa. Joka osa-aluettahan pitää aina kehittää, mutta eniten varmaan pelinavaamista ja keskityspallojen hakemista. Olen pysynyt pari viime kautta terveenä ja saanut sen myötä paljon pelejä alle, joten tarkoitus on jatkaa samalla linjalla myös ensi kaudella, toteaa Jarva odottavin mielin.

Niemeläinen kantoi B-junioreissa myös kapteeninnauhaa.


Toinen sopimuksen kirjoittanut pelaaja on menneellä kaudella Jipon B-junioreissa pelannut vuonna 2000 syntynyt Niko Niemeläinen. Tuore sopimus pitää parhaiten laitapelaajana viihtyvän Niemeläisen kauteen 2019 saakka Jipossa. Niemeläinen harjoitteli edustuksen mukana jo menneellä kaudella säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta suurimman osan kaudesta hän vietti kuitenkin Ville Naumasen alaisuudessa B-junioreissa.
– Olen tyytyväinen sopimuksesta edustukseen, mutta ensi kaudella tavoitteena olisi myös saada minuutteja edustusjoukkueen mukana. Haluan kehittyä erityisesti hyökkäyspäässä ja tulla vaarallisemmaksi vastustajan kenttäpuoliskolla. Haluan kehittää myös fyysistä puolta, sillä miesten ja B-junioreiden välillä etenkin tällä osa-alueella on iso ero, kommentoi Niemeläinen.
Jarvan ja Niemeläisen myötä Jipolla on kasassa 12 pelaajasopimusta kaudelle 2018.