Jippo pelasi kauden yhdeksännen ottelunsa tänään vieraissa Mikkelin Pallo-Kissoja vastaan. Ottelu päättyi Jipon vahvan hallinnan päätteeksi lukemiin 1-1 (1-0). Jipon tasoituksen teki toisella jaksolla Timo Tahvanainen, kotijoukkueelta osui ensimmäisellä jaksolla Tuomas Koppelomäki. Ottelua seurasi 478 katsojaa.
MiPK sai otteluun hyvän alun, kun Jipon harhasyötön seurauksena kotijoukkue pääsi vastahyökkäykseen ajassa 10 minuuttia. Isaac Kannah kavensi vasemmalta laidalta sisään ja syötti pallon Jipon rangaistusalueelle Tuomas Koppelomäelle, joka sijoitti haltuunottonsa jälkeen Pallo-Kissat 1-0 -johtoon. Veikkausliigassa vahvan uran luonut Rafael pääsi laukomaan tämän jälkeen vaarallisesti läheltä Jipon maalia, mutta Jirko Sorsa otti tilanteessa todellisen gamesaverin. Tämän jälkeen ensimmäisen jakson pallonhallinta oli hyvin pitkälti Jipolla. Timo Tahvanainen pääsi tälläämään Teemu Hallikaisen keskityksen jälkeen suoraan ilmasta, mutta kotijoukkueen maalivahti Tatu Österlund torjui kohti suuntautuneen laukauksen. Myös Jere Kähkönen pääsi puolittain läpi oikealta, mutta Österlund torjui tämänkin laukauksen kulmaksi. Aivan jakson lopussa Kannah pääsi puskemaan, mutta Jipon onneksi hieman takatolpan ohi.
Toiselle jaksolle Jippo lähti samoilla aseilla, sillä peli oli pyörinyt hyvin jo ensimmäisellä jaksolla. Jippo myllytti käytännössä koko jakson kotijoukkueen kenttäpuoliskolla kierrättäen palloa hyvin puolelta toiselle. Jippo tuli ottelussa tasoihin ajassa 60 minuuttia, kun Miko Mäkirinne syötti hyvän kombinaation päätteeksi Tahvanaisen vapaaseen paikkaan eikä mies erehtynyt. Tämän jälkeen Hallikainen sai hyvän paikan jälleen Mäkirinteen syötöstä, mutta maalivahti torjui kovan laukauksen. Mäkirinne pääsi myös laukomaan kerran, mutta veto suuntautui keskelle. Kentälle tullut Miika Vainikainen oli myös päästä sivaltamaan lähietäisyydeltä pallon maaliin, mutta puolustus sai jalan väliin. Aivan jakson lopussa MiPK oli päästä tuikkaamaan voittomaalin, mutta Jipon puolustus hoiti homman ja ottelu päättyi tasan.
Jipon otteita on leimannut läpi kauden tehottomuus viimeiselle kolmanneksella. Peli sinällään pyöri tänään varsin mukavasti, mutta tarvitsisimme enemmän laadukkaita maalipaikkoja otteluiden voittamiseen. Onneksi siihen on seuraava mahdollisuus jo keskiviikkona FC Viikinkien vieraan Helsingissä. Siitä pelistä on tavoitteena kuinka ollakaan – kauden ensimmäinen vierasvoitto.

Avaus:

Vaihdot:
71´ Jere Kähkönen -> Nelson Appiah
74´ Sauli Kettunen -> Miika Vainikainen
86´ Teemu Hallikainen -> Ville Teräsranta