PK-37 vieraaksi Joensuuhun

Kuva: Marko Pennanen

JIPPO kohtaa tänään klo 17 sarjakärki PK-37:n Joensuun keskuskentällä. Vaikka PK-37 on sarjassa hieman karussa, ovat pisteet silti molemmille joukkueille erittäin tärkeät.

JIPPO on pystynyt parantamaan peliään kauden mittaan, eikä ole hävinnyt toisella kierroksella vielä kertaakaan. Joukkueelta vaaditaan erittäin hyvää onnistumista tänään, sen verran vakuuttava PK-37 on ollu koko kauden: tähän saakka ainoat pistemenetykset tulivat ensimmäisissä otteluissa, joissa se pelasi vieraissa Riverballin kanssa tasan ja hävisi Blackbirdille. Joukkueiden edellinen kohtaaminen toukokuussa Iisalmessa päättyi PK:n murskaavaan 4-0 -voittoon, ja tuosta ottelusta jäi takuulla JIPPO:n pelaajille hampaankoloon.

JIPPO on vahvistunut ottelun alla, kun aiemminkin tällä kaudella parin ottelun ajan joukkuetta vahvistanut Miko Mäkirinne palaa JIPPO:on loppukaudeksi. PEPOssa varsin vähäiselle vastuulle jäänyt Mäkirinne on erittäin tervetullut vahvistus joensuulaisille. Samoin Eetu Koistinen nähdään jälleen JIPPO:n riveissä tässä ottelussa. Viikolla harjoituksissa koettiin myös yksi erittäin ikävä loukkaantuminen, jonka seurauksena Antti Kuosmanen on loppukauden sivussa.

Tervetuloa kannustamaan JIPPO voittoon!

 

JIPPO – PK-37 la 13.8. klo 17:00, Joensuun keskuskenttä.

Ottelupöytäkirja

 

Sarjataulukko 13.8.: