fbpx

JIPPO on saanut mieluisan paluumuuttajan riveihinsä, kun Kaarinan Nappuloiden kasvatti Jens Harju (32) on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen seuran kanssa. Harju on pelipaikaltaan puolustaja, joka pystyy pelaamaan niin topparina kuin laitapakkinakin. Harju on varttunut Turun suunnalla ja edustanut TPS:n junioreita aina A-junioreihin saakka pelaten samassa ikäkausijoukkueessa mm. torstaina vuoden urheilijaksi valitun Lukas Hradeckyn kanssa. TPS:n jälkeen Harju pelasi opiskeluvuotensa Lappeenrannan PEPO:ssa ja Kouvolan Susissa. Tämän jälkeen mies siirtyi JIPPOon ja Ykköseen kausiksi 2012-2014, minkä jälkeen hän siirtyi Poriin FC Jazzin riveihin kahdeksi kaudeksi, myöskin Ykköseen. Viimeiset neljä kautta mies on pelannut Kakkosen kärkiseuroihin vuosittain kuuluneessa PEPO:ssa. Nyt paluu Joensuuhun ja JIPPOon saa jälleen suupielet hymyyn.

– Mahtavat fiilikset päästä jälleen pelaamaan JIPPO-paita päällä ja elää tässä seurassa arkea. Minulla on ollut tietynlainen Joensuu-kytkös jo noin 10 vuoden ajan ja tuntuu yksinkertaisesti siistiltä olla jälleen JIPPO-soturi ja asua Joensuussa. Joukkueelta odotan kovaa sitoutumista ja työntekoa. Lisäksi meidän täytyy pystyä kehittymään kauden aikana kollektiivisesti, sillä sarjataso on uusi ja lähdetään Ykköseen altavastaajana. Meillä täytyy olla vahva ja yhtenäinen pelillinen identiteetti menestyäksemme.

– Tänne tulo ja joukkueen toiminta on motivoinut minua kovasti ja odotan oman suoritustasoni kehittymistä tälle kaudelle ja kauden aikana. Kentällä se tarkoittaa laadukkaita ja voittavia pelitekoja itseltäni. Olen myös joukkueen rutinoituneimpia ja kokeneimpia pelaajia ja sen pitää näkyä. Henkilökohtaisia tavoitteita tai vahvuuksiani en lähde sen tarkemmin paljastamaan. Etäseuraajana on ollut hieno todistaa edustuksen lisäksi koko seuran kehittymisprosessia ja odotan innolla mm. B-junioreiden tulevia SM-karsintapelejä!

JIPPOn päävalmentajana kolmannen kautensa aloittava Jussi Leppälahti on tyytyväinen syntyneeseen sopimukseen, Harju on JIPPOlle vahvistus.

– Jens tuo meille kokemusta, taisteluhenkeä, johtajuutta ja voittavia pelitekoja. Jens pystyy pelaamaan topparina ja laitapuolustajana, joten hän tuo meille joustavuutta roolittamiseen. Hän on todella tunnollinen joukkuepelaajatyyppi, joka sopii ryhmäämme tosi hyvin. Meillä on sarjan pienin budjetti, mutta isoin sydän. Haluamme olla intensiivinen, sitkeä ja taisteleva joukkue. Tähän kuvaan Jens sopii täydellisesti – siksi JIPPOn ja Jensin tiet varmasti nyt tauon jälkeen kohtasivat. Hienoa, että hänenlainen pelaaja palaa Joensuuhun!

TERVETULOA TAKAISIN JENS – JIPPO-paita pukee sinua varmasti edelleen hyvin! Kesä lähestyy, NYT on aika ostaa KAUSIKORTTISI ja todistaa mm. Harjun paluuta Joensuuhun. Ostoksille täältä!

Kuva Marko Pennanen