Eilen lauantaina pelattu Regions’ Cupin puolivälierä Kaarinan Poikia vastaan päättyi vierasjoukkueen 0-1 (0-1) –voittoon ja näin ollen KaaPo jatkaa tietään Cupin välieriin. Ottelun ainoa osuma nähtiin Niklas Kuusion toimesta ottelun ensimmäisellä jaksolla. Ottelua oli saapunut seuraamaan 162 katsojaa.
Jippo koki heti ottelun alussa ensimmäisen takaiskun, kun joukkueen kapteeni Antti Åke jouduttiin vaihtamaan loukkaantumisen vuoksi ulos vasta 15 minuutin pelin jälkeen. Tilalle tullut Tuomo Tolonen pelasi puolustuslinjassa kelpo ottelun.  KaaPo otti ensimmäisellä puoliajalla pallonhallinnan itselleen, mutta varsinaisille maalipaikoille vierasjoukkue ei pelaamalla päässyt. Jipolla oli vaikeuksia saada omaa pallollista peliään toimimaan, sillä KaaPo vaikeutti sitä korkealla prässillään. Molemmilla joukkueilla oli ainoastaan erikoistilanteiden jälkeen muutamia läheltä piti –tilanteita vastustajan maalilla. Ottelun ensimmäinen ja ainoa maali nähtiin minuutilla 38, kun Jipon keskialueen palonmenetyksen seurauksena Niklas Kuusio pelattiin oikealta laidalta vetopaikkaan. Pallo etunurkasta sisään ohi Jipon maalia vartioineen Paavo Jarvan.
Toisella jaksolla Jipon peli parani huomattavasti ja pallonhallinnan suhteen molemmilla joukkueilla oli hetkensä. Jakson ja ottelun parhaat maalipaikat loi kuitenkin Jippo, sillä Zakaria Abahassine pääsi kolme kertaa nokikkain vahvan ottelun pelanneen maalivahti Jesse Peltosen kanssa. Ensimmäisen läpiajon maalivahti torjui, toisen Abahassine sijoitti ylärimaan ja kolmas nostoyritys päättyi myös maalivahdin käsiin. Kaarinalaiset eivät päässeet hätyyttelemään Jippo-maalia toisella jaksolla juurikaan. Lopussa Jippo nosti pakkaansa hakien tasoitusta, joka avasi KaaPo:n Juho Salmisen läpiajaoon. Tämän yrityksen Jarva torjui kuitenkin jalallaan.
Jippo halusi mennä tästä ottelusta jatkoon ja tavoitella koko Cupin voittoa. Tällä kertaa vastustaja osoittautui paremmaksi ja vei pitkästä matkastaan huolimatta jatkopaikan mukanaan. Tappio oli Jipolle toinen peräkkäin, joten nyt on kasattava rivit ja katkaistava tämä putki välittömästi. Sitä lähdetään yrittämään jo tulevana keskiviikkona jälleen Keskuskentällä paikallispelillä Joensuun Palloseuraa vastaan. Sarja on on nyt tasan puolessa välin ja Jippo pääsee loistavista asemista toiselle puolikkaalle.
Avaus:
Henkilön JIPPO Joensuu kuva.
Vaihdot:
16′ Antti Åke -> Tuomo Tolonen
72′ Jere Kähkönen -> Aleksi Nissinen
77′ Elias Palpatzis -> Markus Swahne
90′ Nelson Appiah -> Erkka Sjöblom