JIPPO kohtasi ensimmäisessä kotiottelussaan Kouvolan Sudet. Mehtimäen tekonurmella pelattu ottelu oli kauttaaltaan hyvin tasainen, mutta Sudet onnistui hyödyntämään maalipaikkansa tehokkaammin. Joukkue iski kertaalleen molemmilla puoliajoilla erikoistilanteista ja vei pisteet mukanaan maalein 2-0.
Sudet siiryi ottelussa johtoon jo kahdeksannella peliminuutilla. Ovelasti pelattu erikoistilanne päättyi maaliahneen Niko Nakarin viimeistelyyn ohi vastaan tulleen Cristian Pandelescun. Maalin jälkeen JIPPO hallitsi ehkä hienokseltaan palloa, mutta viimeiset syötöt ja keskitykset jäivät vaisuiksi. Kärjessä yritteliäs Rony Huhtala pelasi aktiivisesti, mutta työntekoa ei tänään palkittu maalien muodossa.
Aivan ensimmäisen puoliajan lopulla Sudet pääsi vielä vastahyökkäykseen kahdella yhtä vastaan, mutta Pandelescu selvitti tilanteen hienosti. Näin puoliajalle siirryttiin vieraiden johtaessa yhdellä maalilla.
Toiselle jaksolle JIPPO tuli ensimmäistä aktiivisemmin, ja keskityksiä saatiin maalille kohtuullisesti. Varsinaisia vaaranpaikkoja maalille ei kuitenkaan saatu, lukuunottamatta yhtä Huhtalan haastoa, josta osa paikalla olleista olisi ollut valmis viheltämään rangaistuspotkun. Reilun 70 minuutin pelin jälkeen JIPPO:n niskaan satoi lisää kylmää vettä, kun kulmapotkun jälkitilanteesta pallo pomppi lopulta maaliin saakka.
Toisen maalin jälkeen JIPPO:n paine jäi näennäiseksi, eikä kahden maalin johto ollut enää kunnolla koetuksella. Näin pisteet lähtivät vieraiden matkaan, ja kotijoukkueen suoritus jätti parantamisen varaa. Kausi on onneksi vasta alussa, ja nuoren joukkueen peliesitykset paranevat varmasti kauden mittaan.

JIPPO – Sudet 0-2 (0-1)
8′ 0-1 Niko Nakari
73′ 0-2 Matias Juntunen
JIPPO: Cristian Pandelesu; Teemu Hallikainen, Aapi Helvelahti, Antti Åke, Roope Keskitalo; Sami Ahonen, Miika Vainikainen (75. Risto Kahelin); Aapo Makkonen, Segun Ikudehinbu, Olli-Pekka Saarinen; Rony Huhtala