JIPPO:n taival Kakkosen itäisessä lohkossa jatkuu kivikkoisena. Tälläkin kertaa joukkueella oli voiton avaimet käsissään, mutta erittäin huono toisen puoliajan alku vei pisteet joensuulaisjoukkueelta. Loppulukemat Myllypurolle olivat lopulta 3-1 (1-1).
Ottelun alussa näytti, että JIPPO marssii ottelussa selvään voittoon. Joukkue loi tilanteita ja hallitsi palloa, kun taas Myllypuron peli ei tahtonut käynnistyä millään. JIPPO siirtyikin ottelussa johtoon 19. peliminuutilla, kun Jakeem Johnson laukoi ensimmäisen maalinsa JIPPO-paidassa erikoistilanteen jälkitilanteesta.
Maalin jälkeen JIPPO jatkoi maalipaikkojen luomista, ja hieman paremmalla viimeistelyllä johtolukemat olisivat voineet olla toisennäköiset. Hieman ennen puoliajan loppua kotijoukkue sai kuitenkin kylmää vettä niskaan, kun Miro Olsoni pääsi tasoittamaan ottelun hieman sekavan tilanteen päätteeksi. Näin puoliajalle siirryttiin tasalukemissa 1-1.
Toisen puoliajan alkuminuutit ovat poikkeuksetta olleet JIPPO:n parasta peliä tällä kaudella, mutta valitettavasti eivät enää tässä ottelussa. Myllypuro iski kaksi kertaa vajaan kymmenen minuutin aikana. Ensin JIPPO-puolustajan hyvä katko päätyi suoraan Myllypuron Nikolay Dubininille, joka sijoitti pallon varmasti ohi JIPPO-maaliin palanneen Nathan Stockien. Vain kaksi minuuttia myöhemmin Sampha Kamara onnistui hieman kyseenalaisesti tuomitusta vapaapotkusta, ja hetkessä Myllypuro siirtyi kahden maalin johtoon.
Myllypuron kolmannen maalin jälkeen JIPPO siirtyi kolmen miehen alakertaan, ja pyrki saamaan painetta kohti vastustajan maalia. Paikkoja saatiin luotua, mutta viimeistely ei tänään toiminut, tosin Myllypurollakin oli useita paikkoja lisätä johtoaan. Lisämaaleja ei enää nähty, ja näin Myllypuro vei pisteet mukanaan Helsinkiin.
Seuraava mahdollisuus pistepussin avaamiseen on sunnuntaina Porvoossa, jossa JIPPO:a isännöi FC Futura.
JIPPO – FC Myllypuro 1-3 (1-1)
19′ 1-0 Jakeem Johnson
37′ 1-1 Miro Olsoni
51′ 1-2 Nikolay Dubinin
53′ 1-3 Sampha Kamara
JIPPO: Nathan Stockie; Teemu Hallikainen, Aapi Helvelahti, Antti Åke, Roope Keskitalo; Miko Mäkirinne, Sami Ahonen (61. Miika Vainikainen), Segun Ikudehinbu, Olli-Pekka Saarinen (72. Vili Kaasinen); Rony Huhtala, Jakeem Johnson