Jippo pelasi tänään harjoitusottelun Jyväskylän Vehkahallissa Kakkoseen kabinetin kautta noussutta viime kaudeltakin tuttua FC Villikettuja vastaan. Ottelu päättyi JJK:n reservijoukkueen voittoon lukemin 4-2(1-0). Ensimmäinen jakso oli alussa Jipon osalta hermostunutta pelaamista. Jippo ei pystynyt rauhoittamaan pallollista peliään ensimmäisen vartin aikana, mutta sen jälkeen hyökkäyspelaaminen parani. Maalipaikkojen niukkuus lukuisista keskityksistä huolimatta oli yksi vierasjoukkueen ongelmista. Jakson lopussa Villiketut siirtyi ottelussa johtoon hallitun hyökkäyksen päätteeksi.
Toinen jakso alkoi huonoimmalla mahdollisella tavalla kotijoukkueen siirtyessä muutaman minuutin pelin jälkeen jo kahden maalin johtoon. Jippo pääsi kuitenkin kipuamaan takkuisesta pelistä huolimatta Villikettujen rinnalle, kun maalintekijöinä kunnostautuivat hyökkääjät Elias Tolvanen ja Zakaria Abahassine. Tämän jälkeen näytti siltä, että Jippo tulee kääntämään ottelun itselleen, mutta toisella jaksolla kentälle vaihdetun Abdirahman Moalinin saama punainen kortti muutti ottelun luonnetta. Toppari Antti Åken hylätyn paitsiomaalin jälkeen Villiketut rankaisi repaleista Jippoa kahdella vastahyökkäyksistä syntyneellä maalillaan.
Peli ei ollut parasta Jippoa, mutta muutaman tunnin pohdiskelun jälkeen ottelusta löytyi kuitenkin myös paljon hyviä asioita. Kaikki kunnia hyvin pelanneelle ja taitavasti palloa liikuttuneelle nuorelle kettulaumalle. Jippo aloittaa nyt kuuden päivän harjoitustauon, jonka jälkeen harjoitellaan lauantaina ja pelataan heti perään sunnuntaina 12.3 Lappeenrannassa. Vastassa silloin PEPO Lappeenranta.
Avaus: Ikonen; Åke, Sormunen, T. Tolonen; Kettunen, Helvelahti; Kähkönen, Mäkirinne, Makkonen; Abahassine, Tolvanen
Vaihdosta: Swahne, Appiah, Sjöblom, Pussinen, Abdirahman, Nissinen
Vaihdossa: Jarva