JIPPO pelasi hyvän ensimmäisen puoliajan ja aloitti toisenkin mallikkaasti, mutta Aapi Helvelahden ulosajon jälkeen ote siirtyi Villiketuille. Lopulta Villiketut veivät pisteet maalein 2-1 (0-o). JIPPO:n maalista vastasi kahden ottelun lainalla joukkueessa pelaava Miko Mäkirinne.
JIPPO aloitti ottelun pirteästi halliten palloa selvästi. Villiketut eivät saaneet omaa peliään toimimaan, ja kuvaavaa ensimmäiselle puoliajalle oli, että Villiketut saivat ensimmäisen laukauksen kohti JIPPO-maalia, kun peliä oli pelattu jo yli puoli tuntia. JIPPO:lle sen sijaan siunaantui lukuisia maalintekopaikkoja, mutta viimeistelyyn olisi tälläkin kertaa kaivattu lisää terävyyttä. Niinpä puoliajalle siirryttiin tasatilanteessa 0-0.
Toinen jakso alkoi JIPPO:n näkökulmasta erinomaisesti. Jakso ehti vanhentua vain viitisen minuuttia, kun väkevän ottelun pelannut Miko Mäkirinne laukoi pallon Villikettujen maalin alanurkkaan. Tässä vaiheessa kaikki näytti JIPPO:n kannalta erinomaiselta. Valitettavasti vain viitisen minuuttia myöhemmin Aapi Helvelahti rikkoi Villikettujen hyökkääjää rangaistusalueen rajalla keltaisen kortin arvoisesti. Kun Helvelahti oli saanut varoituksen jo ensimmäiselläkin jaksolla, oli tuloksena ulosajo.
Tilannetta seuranneesta vapaapotkusta ei maalia tullut, mutta vain kaksi minuuttia myöhemmin Villiketut onnistui tasoituksessa Jan Rytilahden maalilla. Vajaamiehinen JIPPO joutui ikävään paikkaan, sillä ottelua oli jäljellä vielä yli puoli tuntia. Tuska lisääntyi entisestään, kun 70. minuutin kohdalla Tuomas Koppelomäki vei Villiketut johtoon. JIPPO onnistui kuitenkin vajaallakin luomaan painetta Villikettujen maalille ottelun loppuhetkillä, mutta maaliin asti palloa ei saatu. Näin pisteet jäivät Villiketuille maalein 2-1.
Tappion lisäksi ottelusta oli tuomisina huonoja uutisia myös loukkaantumisten muodossa. Pitkästä aikaa kentälle palannut Tuukka Tiainen jouduttiin vaihtamaan kentältä loukkaantumisen vuoksi jo ensimmäisellä jaksolla, ja toisella jaksolla saman kohtalon koki maalivahti Paavo Jarva. Vammojen laadusta ei tässä vaiheessa ole tietoa.
Seuraavan kerran JIPPO pelaa sunnuntaina keskuskentällä, jossa vastassa on Kings SC.
Villiketut – JIPPO 2-1 (0-0)
50′ 0-1 Miko Mäkirinne
56′ 1-1 Jan Rytilahti
70′ 1-2 Tuomas Koppelomäki
JIPPO: Paavo Jarva; Aapo Makkonen, Aapi Helvelahti, Johannes Mononen, Tuomo Tolonen; Tuukka Tiainen (39. Miika Vainikainen), Olli Muttonen; Markus Swahne (83. Nelson Appiah), Miko Mäkirinne, Elias Tolvanen (88. Joona Pussinen); Antti Kuosmanen (65. Teemu Hallikainen)