JIPPO:n tappiottomien otteluiden putki katkesi tänään Helsingissä, kun ensimmäistä kertaa tällä kaudella kotikentälleen Heteniitylle päässyt FC Viikingit oli parempi maalein 3-1. Tuloksesta ei tällä kertaa jäänyt juuri jossiteltavaa, sillä JIPPO ei missään vaiheessa ottelua päässyt parhaalle tasolleen.
Viikingit siirtyi ottelussa jo 10. minuutilla johtoon, kun Markus Maunu viimeisteli illan ensimmäisen osumansa päästyään nokikkain Nathan Stockien kanssa. JIPPO tasoitti ottelun puoliajan lopulla: Risto Kahelin viimeisteli Viikinkien kulmapotkun jälkeisestä vastahyökkäyksestä lukemiksi 1-1. Tässä tilanteessa siirryttiin myös puoliajan viettoon.
Toinen puoliaika alkoi JIPPO:n kannalta karmeasti, sillä Viikingit siirtyi jälleen johtoon, kun puoliaikaa oli pelattu vain kaksi minuuttia. JIPPO:n usko tuntui hieman loppuvan maalin jälkeen, ja Erkko Purasen viimeistellessä takatolpalta aivan vapaasti Viikinkien kolmannen maalin, oli ottelu käytännössä ohitse. Aikaa kavennukseen olisi ollut vielä runsaasti, ja paikkojakin syntyi, mutta tänään ei yksinkertaisesti ollut JIPPO:n päivä.
Vajaa vartti ennen loppua Viikingit sai vielä rangaistuspotkun, jonka Stockie kuitenkin selvitti. Näin loppulukemiksi jäi Viikinkien voitto numeroin 3-1. Seuraavan kerran JIPPO pelaa ensi sunnuntaina Joensuussa, jossa vastassa on erittäin tärkeässä ottelussa Kouvolan Sudet.

FC Viikingit – JIPPO 3-1 (1-1)
10′ 1-0 Markus Maunu
39′ 1-1 Risto Kahelin
47′ 2-1 Markus Maunu
66′ 3-1 Erkko Puranen
JIPPO: Nathan Stockie; Nuutti Tykkyläinen, Aapi Helvelahti, Antti Åke, Roope Keskitalo; Segun Ikudehinbu (75. Olli-Pekka Saarinen); Teemu Hallikainen (67. Aapo Makkonen), Eetu Koistinen, Miko Mäkirinne, Jakeem Johnson; Risto Kahelin (66. Rony Huhtala)