Asunnottomuus on asia, jonka juuri Suomen vahvin mies kisan 3. kerran voittanut kontiolahtelainen Mika Törrö on kokenut elämänsä aikana. Katso video, jossa “El Toro” kertoo oman tarinansa kuinka hän on selviytynyt asunnottomuuden kierteestä ja sen ajan ongelmista.

HAASTE:
1. Tuo hyväkuntoisia vaatteita Kansalaistalo Soroppi ry:lle (Torikatu 30, 80100 Joensuu) tämän tai ensi viikon aikana, vaatteet jaetaan tarpeen mukaan paikallisille asunnottomille ja vähäosaisille. Tiistaista 13.10. lähtien 100 ensimmäiselle vaatteita lahjoittaneelle lippu JIPPOn loppukauden kotiotteluun.
2. Kommentoi alle kommenttikenttään, jos olet mukana haasteessa tuomassa vaatteita keräykseen ja osallistut Tekoja-kampanjan palkintojen arvontaan vuoden lopulla. Jokainen kommentti lisää näkyvyyttä asialle ja mahdollisesti joku muukin innostuu haasteesta sinun esimerkin avulla. Soropin vaatepankki on tällä hetkellä melko tyhjä, joten tarve on todellinen!

ASUNNOTTOMIEN YÖ – TAPAHTUMA JOENSUUSSA LA 17.10.
Tapahtumasivu: https://www.facebook.com/events/1622747711418781/
Katso oheiselta sivulta mitä Asunnottomien Yö tarjoaa Joensuussa la 17.10. HUOM! Muutokset mahdollisia koronatilanteen takia.

Kansalaistalo Soroppi aukiolojat:
Ma-Pe: 7.30-14
Asunnottomien Yönä (La 17.10.): 8.30-14


Tekoja-kampanja

Pääyhteistyökumppani:
LähiTapiola Itä

Kumppanit:
Sanomalehti Karjalainen
Abloy Oy
Pohjois-Karjalan Osuuskauppa
PrimaTimber Oy
Honkalampi-säätiö
Autotalo Hartikainen
Joensuu – kaupunki idässä
Solenovo Oy
Luterilainen kirkko Joensuussa

Kampanjan toteuttajakumppani:
Tovari Marketing