Tietosuoja

JIPPO Ry. TIETOSUOJALAUSEKE

 

Jippo Ry on sitoutunut suojaamaan henkilötietolain (523/1999), sähköisen viestinnän tietosuojalain (516/2004) sekä muiden soveltuvien lainsäädäntöjen mukaisesti palveluiden käyttäjien yksityisyyttä. Käyttäjä hyväksyy tämän tietosuojalausekkeen ehdot käyttämällä palvelujamme.

 

1. Millaisia tietoja keräämme?

Keräämme tarvittaessa käyttäjistä henkilötietojen käsittelytarkoituksen kannalta tarpeellisia tietoja, kuten esimerkiksi käyttäjän nimen, sähköpostin sekä yhteystiedot. Käyttäjät voivat vierailla sivustollamme myös antamatta henkilötietojaan.

 

2. Mistä lähteistä henkilötietoja kerätään?

Henkilötiedot kerätään käyttäjältä kausikortteja tai uutiskirjettä tilatessa. Lisäksi keräämme vapaaehtoistoimintaan ilmoittautuneilta henkilötietoja nettilomakkeen kautta.

 

3. Miksi keräämme henkilötietoja?

Keräämme käyttäjän henkilötietoja asiakas- tai markkinointirekisteriimme. Keräämme tietoja asiakassuhteen hoitamiseen sekä palveluiden ja markkinoinnin kohdentamiseen. Lisäksi keräämme henkilötietoja vapaaehtoistoimijarekisteriimme, jonka kautta saamme uusia tekijöitä toimintamme pyörittämiseen.

 

4. Kuka käsittelee henkilötietoja ja mihin tietoja luovutetaan?

Jippo käsittelee henkilötietoja voimassaolevan henkilötietolain mukaisesti. Henkilötietoja ei jaeta pääsääntöisesti kolmansille osapuolille eikä niitä luovuteta EU:n ja ETA.n ulkopuolelle.

 

5.Miten henkilötiedot suojataan?

Käytössämme on tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi. Näitä ovat esimerkiksi hallittu käyttöoikeuksien jakaminen ja niiden valvominen. Henkilötietoja käsittelevät vain seuran työntekijät.

 

6. Onko sivustoillamme evästeitä ja mitä ne ovat?

 

Evästeellä tarkoitetaan pientä tekstitiedostoa, jonka internetselain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeitä voidaan käyttää esimerkiksi, kun käyttäjän tietoja  säilytetään tämän siirtyessä internetpalvelun sivulta toiselle.

Hyödynnämme Google Analyticsia kotisivustomme käyttöön liittyvässä analytiikassa. Verkkopalvelun käytöstä kerätään yleistä tilastollista tietoa palvelun kehittämistä varten. Palvelun käytöstä kerätään seuraavat tilastolliset tiedot: Kokonaiskävijämäärä- ja sivunkatselumäärät, istuntojen määrät ja keskimääräiset kestot, palaako kävijä sivuille vai tuleeko hän sivuille ensimmäistä kertaa, mistä verkko-osoitteesta käyttäjä on tullut, käytetyimmät hakusanat, suosituimmat sivut, käytetyt päätelaitteet, selainversiot ja yleisimmät palvelutarjoajat. Verkkopalvelun kävijöistä ei kerätä henkilötietoja, joista yksittäinen kävijä voitaisiin tunnistaa. Tilastollisesti kerättyjä tietoja ei voi yhdistää toisiinsa. Käytön seuran perustuu Google Analytics -raportointiin. Google Analyticsin tilastollisia tietoja säilytetään tällä hetkellä 26 kuukautta.

Sivustoillamme ei toistaiseksi käytetä muita evästeitä.

 

7. Voidaanko tätä tietosuojalauseketta muuttaa?

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuojalauseketta. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista käyttäjillemme. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen. Suosittelemme tutustumaan tietosuojalausekkeen sisältöön säännöllisesti.

 

8. Mitä mahdollisuuksia minulla on vaikuttaa?

Käyttäjällä on oikeus tarkistaa rekistereissämme olevat itseään koskevat tiedot. Käyttäjän halutessa muokkaamme, oikaisemme tai poistamme henkilötietoja.

 

9. Mihin voin ottaa yhteyttä?

Käyttäjä voi lähettää tietosuojalausekkeeseen liittyvät tiedustelut osoitteeseen:

Jippo Ry

Jukolankatu 18B

80160 Joensuu

Puh. 050 409 5549