Jippo haastaa sunnuntaina Lappeenrannan Amiksen tekonurmella PEPO:n. Kyseessä on molemmille joukkueille ensimmäinen ulkokentällä pelattava ottelu tänä keväänä. PEPO:a on povattu tulevana kautena Kakkosen A-lohkon kärkikastiin, joten edessä on varmasti kova ottelu. Joukkueet kohtasivat tammikuussa Imatran Aviasport-turnauksessa, jolloin PEPO oli parempi maalein 0-2. Jippo lähtee siis luonnollisesti hakemaan revanssia lilapaidoista.

Lappeenrantalaiset ovat vahvistuneet talven aikana usealla ulkomaalaisvahvistuksella, kuten Bulgarian liigassa ja Venezuelan maajoukkueessakin esiintyneellä hyökkääjällä Hermes Palominolla. Joensuulaisille tutuin mies vastustajan rosterissa on kuitenkin peräti 159 ottelua Jipon paidassa Ykköstä pelannut Petteri Rönkkö. PEPO:n riveistä löytyy myös Jippoa kolmen kauden ajan Ykkösessä edustanut Jens Harju. Vastaavasti Jipon nykyisistä pelaajista kapteeni Antti Åke sekä Miko Mäkirinne edustivat viime kaudella PEPO:a.
Jippo lähtee otteluun tuoreilla jaloilla, sillä edellinen viikko on vietetty lomaa joukkueen harjoituksista. Lauantain viimeistelyharjoituksissa kolhuja saanut Aapo Makkonen joutunee jäämään sivuun ottelusta, myös Sauli Kettusen ja Antti Åken pelaaminen on vielä auki. PEPO – JIPPO, Lappeenranta, Amiksen tekonurmi, klo 15.00.