Timo Tahvanainen 2019
Jippo on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen, sillä kaudelle 2018 Jippoon palannut puolustaja Timo Tahvanainen (32) jatkaa myös kaudella 2019. Yksivuotisen sopimuksen kirjoittanut Seinäjoen Jalkapallokerhossa Suomen mestaruuden voittanut Tahvanainen oli varma jatkostaan Jipossa. Vasemman puolustajan paikalla pelannut ”Tinke” oli Jipon erinomaisen loppukauden kenties tärkein yksittäinen pelaaja.
– Fiilikset jatkamisen osalta ovat hyvät! En nähnyt tarpeelliseksi katsoa muita vaihtoehtoja, koska muut vaihtoehdot eivät kiinnostaneet. Viime kausi oli niin henkilökohtaisesti ja kuin joukkueenakin hyvin vaihderikas, kävimme monenlaisia tunteita läpi vuoden aikana ja minun mielestä tunteet ovat se pelaamisen suola. Päällimmäisenä mielessä on upea loppukausi ja se, että työtä päästään jatkamaan ensi kaudella. On hienoa jatkaa pelaamista seurassa, joka merkitsee minulle paljon!
Meneellä kaudella kaikissa 22:ssa ottelussa pelanneen ja kolme maalia viimeistelleen Tahvanaisen meriitit lienevät joensuulaiselle jalkapallokansalle tuttuja, mutta aina on hyvä muistuttaa miehen edustaneen tällä hetkellä liidossa olevaa Suomen maajoukkuetta kahden talvimaaottelun verran vuonna 2015. Samana vuonna mies valittiin myös Veikkausliigan tähdistökentälliseen. Tahvanaisen työnkuvaan kuuluu pelaamisen lisäksi myös seuran toiminnanjohtajan tehtävät, joita Outokummun Pallon kasvatti hoitaa myös ensi vuonna.
 
Jere Kähkönen 2019
Myös Jipon oma kasvatti hyökkääjä Jere Kähkönen (20) on kirjoittanut yksivuotisen pelaajasopimuksen. Kähkösen viime kausi oli loukkaantumisen vuoksi rikkinäinen, mutta agressiivisen pelityylin omaava Kähkönen ehti kuitenkin viimeistellä 14:ssä pelaamassaan ottelussa Tahvanaisen tavoin kolme maalia.
– Jatkaminen oli itselleni ainoa vaihtoehto, muualle en olisi halunnut mennä. Odotan innolla ja mielenkiinnolla uutta kautta ja uutta päävalmentajaa. Tulevalta kaudelta odotan joukkuetasolla hyvää menestystä, jopa nousua. Henkilökohtaisesti haluan välttää loukkaantumiset ja vakiinnuttaa paikkani avauksessa. Viime kausi oli aika hajanainen, pari pienempää loukkaantumista joiden kuntoutus on edelleen kesken. En ole tyytyväinen omaan kauteeni, mutta joukkueen menestymiseen sen sijaan olen erittäin tyytyväinen.
Kähkönen omaa potentiaalia tehdä tulevalla kaudella isomman kasan maaleja, sillä voittihan hän kaudella 2017 Kolmosen maalikuninkuuden viimeistellessään 17 osumaa. Näiden kahden sopimuksen myötä Jipolla on kaudelle 2019 yhteensä 15 pelaajasopimusta.
______________________________________________________________________________________________________
Jipon kausikortit 2019 myynnissä – Kausikortit tarjouksessa vielä vuoden 2018 loppuun asti.

Osta oma kausikorttisi täältä!