fbpx

JIPPO on tehnyt yhden vuoden jatkosopimuksen laitapelaaja Nuutti Tykkyläisen (21) kanssa. Nuutti on JIPPOn kasvatti, joka pelasi kaudet 2016-2019 Kuopion Palloseuran organisaatiossa Veikkausliigaa, Kakkosta ja A-juniorien SM-sarjaa. Erittäin juoksuvoimainen ja vahvan vasemman jalan omaava Tykkyläinen siirtyi takaisin Joensuuhun loppukaudeksi 2019, jonka jälkeen hän on edustanut viimeiset puolitoista kautta JIPPOa. Nuutti ehti pelata Kakkosta JIPPOn edustuksessa jo kaudella 2015 vasta 16-vuotiaana. Vielä silloin hento miehen alku ei luopunut omasta avauksen paikastaan kentälle päästyään, ja sama tahti on jatkunut myös kahdella viime kaudella: Nuutti on ollut paluunsa jälkeen avauksessa jokaisessa pelaamassaan sarjaottelussa JIPPO-paidassa. Mien muistelee mennyttä kautta lämmöllä, mutta katsoo jo innokkain mielin kohti tulevaa.

– On kyllä huikea fiilis päästä jatkamaan viime kaudesta! Kuten jatkosopimuksestani voi päätellä, niin olen viihtynyt JIPPOssa tosi hyvin. Kotikaupunki, hyvät treeniolosuhteet ja loistava porukka niin ei kyllä ole valittamista. Viime kausi oli henkilökohtaisesti hyvä, etenkin nousu Ykköseen ja Kakkosen cupin voitto merkitsivät valtavasti. Ensi kausi tulee varmasti olemaan mielenkiintoinen, pelien taso ja vastustajat kovenee, mutta jokaisessa pelissä lähdetään haastamaan ja jokaista peliä lähdetään myös tietenkin voittamaan. Uskon, että tässä vaiheessa Ykkönen on sopiva askel omalla urallani. Pelaajana olen juoksuvoimainen, hyvä vasen jalka ja teen paljon töitä joukkueen eteen. Tottakai haluan ensi kaudella mennä taas kokonaisuutena eteenpäin ja kehittyä kaikilla osa-alueilla. Haluan myös olla vieläkin vaarallisempi vastustajan boxissa viimeisissä ratkaisuissa!

Tykkyläinen viimeisteli viime kaudella neljä osumaa pelaamassaan 17:ssä Kakkosen ottelussa. Tulevalla kaudella otteluita on enemmän, joten nähtäväksi jää heiluuko myös verkko enemmän. Mikäli entistä on veneessä, niin vastustajan oikeille laitapuolustajille voi tulla ensi kaudella kiire!

TERVETULOA NUUTTI. Tiesitkö, että Nuutti on tulevalla kaudella aurinkosuojia ja -kaihtimia valmistavan Artic Storen kummipelaaja. Voit vierailla Nuutin kummiyrityksen verkkosivuilla tämän linkin kautta.

HUOM. JIPPOn kausikortit tulevalle YKKÖSEN kaudelle 2021 ovat myynnissä, ostoksille pääset tämän linkin kautta! Osta itsellesi tai vaikkapa pukinkonttiin…