Jippo on solminut vuoden mittaiset sopimukset viiden juoniori-ikäisen pelaajan kanssa. Uudet sopimuspelaajat ovat Jipon, Ylämyllyn Yllätyksen ja Lehmon Pallon kasvatteja.
 
Nuutti Kaikkonen
Nuorin sopimuspelaaja, ja myös nuorin pitkään aikaan edustukseen sopimuksen tehnyt pelaaja, on maalivahti Nuutti Kaikkonen (15). Nuutti on vuonna 2003 syntynyt 190cm pitkä Jipon oma kasvatti, joka siirtyisi ikänsä puolesta vasta nyt B-junioreihin.
– Aloitin pelaamaan Jipon PKO-liigassa ja siitä eteenpäin omassa -03-ikäluokassa. Pelivuosia on takana noin yhdeksän. Tosi hyvät fiilikset sopimuksesta, sillä tämä tuli vähän yllättäen. Toivon että pääsen treenaamaan kovaa, kehittymään ja näyttämään taitoja. Ensimmäinen kuukausi edustuksessa on ilmeisesti mennyt hyvin pienen alku jännityksen jälkeen. Tosin minulla on loukkaantuminen alla, niin se on vähän häirinnyt harjoittelua, mutta siitä ollaan nyt toipumassa. Tällä hetkellä tavoite on saada polvi kuntoon ja päästä kehittymään.
 
Oskari Koskinen
Vuonna 2001 syntynyt hyökkäyspään pelipaikoilla viihtyvä Oskari Koskinen kirjoitti myös ensimmäisen sopimuksensa miesten joukkueeseen. Oskari on taitava pelaaja pallon kanssa ja hän tuli edustuksen harjoitusrinkiin jo viime kesän lopulla.
– PKO-liigan jälkeen olen edustanut Jippoa vuodesta 2009. Erittäin hyvät fiilikset sopimuksesta, tämän vuoden tavoite oli saada sopimus ja sen saavutettuani minulla on erittäin hyvät fiilikset. Olin jo viime kaudella edustuksen mukana harjoittelemassa ja harjoituskausi on lähtenyt hyvin käyntiin, koska tuntee jo pelaajia ja ollut ennenkin tässä pelitempossa mukana. Tavoitteet jalkapalloilijana on olla tulevaisuudessa ammattilaisjalkapalloilija ja niin korkealla tasolla kuin vain omat rahkeet riittävät.
 
Matias Kellokumpu
Keskuspuolustajana paljon juniorivuosina pelannut, mutta nykyisin hyökkääjänä parhaiten viihtyvä Matias Kellokumpu tuo Jipon joukkueeseen ainakin lisää kokoa. Pitkänhuiskea vuonna 2001 syntynyt Lehmon Pallon kasvatti on käynnissä olevan treenikauden aikana osoittanut pystyvänsä laittamaan palloa maaliin juoniorijoukkueiden sijaan myös Jipon edustuksen harjoituksissa.
– Aloitin jalkapallon LehPassa 2008, vuonna 2011 aloitin myös Jipossa ja pelasin kaksoisedustuksella pari kautta. Kokonaan siirryin Jippoon vuonna 2013. Tosi hyvät fiilikset saada sopimus alueen parhaaseen joukkueeseen. Minulla on ollut tavoitteena saada sopimus tässä vaiheessa edariin koko B-junnuiän ajan. Kuukausi edustuksen mukana on mennyt hyvin ja aika lailla niin kuin oletinkin. Pääsin jo viime kauden loppupuolella osittain mukaan edustuksen treeneihin, joten tasoero B-junioreiden treeneihin verrattuna ei tullut yllätyksenä ja myös edarin pelaajiin oli jo tutustunut. Tavoitteena jalkapalloilijana on päästä niin pitkälle kuin vaan omat kyvyt riittää. Tälle kaudelle tavoitteena on saada debyytti edustuksessa ja sen myötä myös lisää peliaikaa.
 
Arttu Hyttinen
Kellokummun tavoin Lehmon Pallon kasvatti laitapuolustaja Arttu Hyttinen on samaa 2001-ikäluokkaa, kuin kolme muutakin sopimuksen tehnyttä tulokasta. Hyvällä asenteella päivittäin töitä treenikentällä paiskiva Hyttinen haluaa tehdä pitkän uran jalkapalloilijana.
– Aloitin pelaamisen vuonna 2008 LehPassa, siirryin Jippoon 2013 syksyllä. Fiilis sopimuksesta on erinomainen, sillä olen saavuttanut nyt yhden tavoitteistani ja pääsen keskittymään seuraaviin haasteisiin. Harjoituskauden ensimmäinen kuukausi on sujunut kaiken kaikkiaan hyvin. Treenit ovat sujuneet sitä paremmin, mitä pidemmälle kuukausi on edennyt. Tavoitteeni jalkapalloilijana on kehittyä niin hyväksi pelaajaksi, kuin se omalla kohdallani on mahdollista. Haluan myös tehdä pitkän uran jalkapalloilijana ja nauttia pelaamisesta sen jokaisessa vaiheessa.
 
Daniel Harakka
Keskikentän keskustassa parhaiten viihtyvä Ylämyllyn Yllätyksen kasvatti Daniel Harakka kasvoi myös yli B-junioreista. Vuonna 2001 syntynyt Harakka on päässyt alun totuttelun jälkeen edustuksen harjoitustempoon hyvin sisään. Tavoitteena hänelläkin on aluksi debyytti edustuksessa.
– Tosi hyvät fiilikset tästä sopimuksesta, sillä se oli viime kauden jälkeen tavoite nyt talvelle ja tulevalle kaudelle. Edarin treeniryhmä on varmasti itselle paras paikka kehittyä, kun pääsee treenaamaan monien kokeneempien pelaajien kanssa ja oppimaan niiltä. Olen pelannut futista reilut 10 vuotta, ensin Yllätyksessä vuoteen 2014 ja siitä eteenpäin Jipossa. Tämä ensimmäinen kuukausi taas on mennyt omasta mielestäni tosi hyvin. Alku oli vähän totuttelemista tähän edustuksen tempoon, mutta sen jälkeen kun pääsin enemmän omalla pelipaikalla treenaamaan niin on mennyt hyvin ja itseluottamusta on tullut lisää. Minun tavoitteet jalkapalloilijana menee oikeastaan silleen kausi kerrallaan, mutta nyt tälle kaudelle ykköstavoitteet on debyytti edarissa ja sitten kehittyä mahdollisimman paljon ja pelata ehjä kausi. Jos treenaan hyvin, niin kyllä tuloksiakin sitten tulee.
POJAT, TERVETULOA JIPON EDUSTUKSEEN! Kaikkosen, Koskisen, Kellokummun, Hyttisen ja Harakan sopimuksien myötä Jipolla on yhteensä 20 pelaajasopimusta kaudelle 2019.
———————
Oletko jo hommannut kausikorttisi tulevalle kaudelle? Mikäli et, niin voit tehdä sen TÄÄLTÄ.