Ville Teräsranta Mikkelin Pallo-Kissoista Jippoon

22-vuotias Teräsranta on pelannut koko uransa Mikkelissä, mutta nyt ovat edessä uudet haasteet Joensuussa.

Jippo on solminut vuoden mittaisen sopimuksen laitapelaaja Ville Teräsrannan (22) kanssa. Teräsranta on pelannut kaikki aikaisemmat vuotensa Mikkelin Pallo-Kissoissa aina junioreista viime kauteen saakka. Kissat nousivat kauden 2016 päätteeksi Kakkoseen, joten viime kausi oli Teräsrannan ensimmäinen Palloliiton sarjoissa. Debyyttikausi Kakkosessa sujui tilastojen valossa yhden maalin lisäksi isoja minuutteja pelaten (19 ottelua), mutta laitapuolustajana operoinut Teräsranta haluaa parantaa tulevalle kaudelle.

– Innolla tulen mukaan motivoituneeseen, hyvähenkiseen ja selkeästi eteenpäin pyrkivään jengiin. Joukkueelta odotan Kakkosessa vahvaa ja tasaista suorittamista kentällä ja sitä kautta taistelua hyvistä sijoituksista. Itseltäni odotan ennen kaikkea, että pystyn auttamaan omalla panoksellani joukkuetta saavuttamaan asetetut tavoitteet. Odotan myös itseltäni parempaa kautta kuin mitä edellinen oli sekä tietysti kehittymistä jalkapalloilijana, kommentoi Teräsranta sopimustaan.

Teräsranta on opiskellut luokanopettajaksi Itä-Suomen Yliopistossa Joensuussa jo reilut kaksi vuotta, mutta on asunut aikaisemmin kesät Mikkelissa ja näin pelipaikka on myös löytynyt omasta kotikaupungista. Tulevana kesänä Teräsranta asettuu Joensuuhun, mutta kesän lisäksi hän saa pitkästä aikaa paljon kaivatun ehjän harjoituskauden oman joukkueensa mukana.

– Jippoon tulin, koska seurasta tuli heti vaikutelma, että seurassa on hyvä meininki ja vahva halu kehittyä. Tämä välittyy mielestäni hyvin joukkueen tekemisessä harjoituksissa. Pelaaminen Jipossa mahdollistaa myös täysipainoisen harjoittelun läpi vuoden. Aikaisemmin olen pelannut siis Mikkelissä, eli en ole harjoitellut juurikaan joukkueen kanssa talvisin, toteaa Teräsranta odottavin mielin.

Jipon päävalmentaja Jouni Lehtimäki ottaa uuden miehen luottavaisin fiiliksin mukaan joukkueeseen.

– Ville on ollut meidän mukana marraskuun ensimmäisestä harjoitusviikosta lähtien, ja tämän testijakson perusteella on helppo sanoa Villen olevan meille vahvistus tulevalle kaudelle. Odotan Villen tuovan peliimme omia vahvuuksiaan eli juoksuvoimaa laidalle sekä monipuolisen syöttövalikoiman. Lisäksi mies taitaa olla aika lailla molempijalkainen, kommentoi Lehtimäki.

Teräsrannan sopimuksen myötä Jipolla on yhteensä 17 pelaajasopimusta tulevalle Kakkosen kaudelle 2018. Mikäli haluat nähdä mm. Villen pelaamassa Joensuun Keskuskentällä tulevana kesänä, niin käy ostamassa oma kausikorttisi täältä!