JIPPO on solminut yhdeksän yksivuotista pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Näistä uusia pelaajia edustusjoukkueeseen ovat Joel Puolakanaho, Aake Yletyinen, Terence Smith ja Jere Juurinen. Viime kaudelta tuttuja pelaajia ovat Nuutti Kaikkonen, Daniel Harakka, Niko Niemeläinen, Miro Turunen ja Matias Kellokumpu.

Viime kauden sopimuspelaajista Nuutti Kaikkonen (-03) ja Niko Niemeläinen (-00) ovat JIPPOn kasvatteja. Daniel Harakka (-01) on Ylämyllyn Yllätyksen, Miro Turunen (-03) SC Riverballin ja Matias Kellokumpu (-01) Lehmon Pallon kasvatteja. Maalivahti Kaikkonen pelasi viime kaudella sekä LehPassa Kolmosta, että JIPPOn B-junioreissa Ykköstä. Keskikentän eri rooleissa viihtyvä Niemeläinen pelasi alkukauden JIPPOn ja LehPan riveissä, mutta pelasi kesällä myös lainapestillä Kajaanin Hakassa Kakkosta. Hyökkääjänä ja topparina viime kaudella pelannut Kellokumpu debytoi JIPPOssa, mutta enemmän minuutteja kertyi LehPan paidassa Kolmosessa. Kesken viime kauden junioreista edustusjoukkueeseen nostettu hyökkääjä Turunen pelasi JIPPOssa Kakkosta (5 ottelua), B-junioreissa Ykköstä (5 maalia) ja sen lisäksi iski Kolmosessa LehPassa peräti 15 osumaa.

Uusista pelaajista laitapelaaja Jere Juurinen (-97) on Mäntsälän Urheilijoiden kasvatti, joka on pelannut Lahden eri joukkueissa B- ja A-junioreiden sarjoja sekä Kolmosta. Laitapuolustaja Joel Puolakanaho (-02) on JIPPOn kasvatti ja myös toinen toisen polven JIPPO-pelaaja edustuksessa, sillä hänen isänsä Mika Puolakanaho pelasi JIPPOssa Kakkosta 2000-luvun alussa. Ensimmäinen isä-poika -pari vuonna 2001 perustetussa JIPPOssa oli Jouni Lehtimäki ja hänen poikansa Veeti Lehtimäki. Aake Yletyinen (-02) on myös JIPPOn kasvatti, joka pystyy pelaamaan hyökkääjänä ja laiturina. Terence ”Tiko” Smith (-02) on Miro Turusen tavoin SC Riverballin kasvatti, joka teki viime kaudella JIPPOn B-junioreissa Ykkösessä 21 maalia.

TERVETULOA UUDET JA VANHAT PELAAJAT! Näiden sopimusten myötä kasassa on yhteensä 28 pelaajasopimusta kaudelle 2020. Joukkue alkaa siis vähitellen olla valmis, mutta muutaman pelaajan tulo joukkueeseen on edelleen mahdollista.

HUOM!!! Jatkamme KAUSIKORTTIKAMPANJAA helmikuun loppuun, osta oma kausikorttisi hintaan 40e tämän linkin kautta ja tule tekemään meidän kotikentästä vaikea paikka vastustajille!

 

Sopimustilanne 2020

Valmennus:

Päävalmentaja Jussi Leppälahti
Apuvalmentaja Mikko Bergström
Maalivahtivalmentaja Jussi Nevalainen
Videoanalyytikko Jalmari Sivonen

Pelaajat (28):

Jirko Sorsa, Tuomo Tolonen, Jussi Tolonen, Antti Åke, Juska Päivänurmi, Tuomas Kettunen, Topi Pasi, Tommi Tainio, Risto Kahelin, Sauli Kettunen, Henrik Hellstén, Aleksi Nissinen, Aleksis Lehtonen, Pavel Nazimov, Timo Tahvanainen, Jere Kähkönen, Nuutti Tykkyläinen, Miika Vainikainen, Santeri Saarenkunnas, Aake Yletyinen, Terence Smith, Joel Puolakanaho, Jere Juurinen, Miro Turunen, Nuutti Kaikkonen, Niko Niemeläinen, Matias Kellokumpu ja Daniel Harakka.

Kuva Marko Pennanen.