fbpx

JIPPO ja yhdysvaltalainen hyökkääjä Wilterlynd Inalien (21) ovat kirjoittaneet kauden 2021 mittaisen pelaajasopimuksen. Inalien on pelannut kaksi edellistä kautta Pietarsaaressa edustaen kauden 2019 Jakobstads Bollklubbenia (JBK) Kakkosessa ja kauden 2020 FF Jaroa Ykkösessä. Ennen Eurooppaan ja Suomeen saapumistaan hän edusti Portland Timbers Academya juniorisarjoissa Yhdysvalloissa. Inalien on saapunut Joensuuhun ja liittyy joukkueen harjoitusvahvuuteen meneillään olevan lomaviikon jälkeen.

– JIPPOsta otettiin minuun yhteyttä ja he osoittivat minua kohtaan selkeää kiinnostusta. Minulle jäi kuva, että he todella uskovat minuun, joten lopulta päätös Joensuuhun ja JIPPOon tulosta oli helppo. Olen todella iloinen heidän osoittamastaan mielenkiinnosta ja tämän takia uskonkin JIPPOon olevan minulle paras paikka pelata tällä kaudella. Pietarsaareen päädyin kaksi vuotta sitten agenttini kautta, jolla oli kontakteja Suomeen, kommentoi Inalien tuloaan Suomeen ja JIPPOon.

Viime kaudella Ykkösessä noususta Veikkausliigaan taistelleessa FF Jarossa hän teki 19:ssä ottelussa 7 maalia ja antoi kolme maalisyöttöä. Toissa kaudella Kakkosen otteluissa 188cm pitkä hyökkääjä teki 21:een otteluun 20 maalia JBK:n paidassa. Inalien tuo siis lisää maalintekouhkaa JIPPOon joukkueeseen pykälää viime kautta kovemmalle sarjatasolle.

– Minulla on iso nälkä tehdä maaleja. Vihaan häviämistä ja rakastan voittamista. Joukkueena meidän tavoitteena on voittaminen ja oma henkilökohtainen tavoitteeni on aina olla parempi kuin edellisellä kaudella. Olen iloinen sopimuksestani JIPPOon ja aion antaa kaikkeni kentällä, toteaa Inalien.

JIPPOn päävalmentaja Jussi Leppälahti on tyytyväinen uuteen sopimukseen.

– Will on potentiaalinen pelaaja, joka on pelannut hyökkääjänä Kakkosen läpi. Nyt pitäisi pelata Ykkönen läpi. Ominaisuudet riittävät, ja yritämme nyt saada hänet osaksi hänet meidän kollektiiviamme. Hän on strategiamme mukainen rekrytointi. Nuori ja kehittyvä pelaaja. Katsotaan, miten hänen urapolkunsa kehittyy. Uskon, että hänestä on paljon iloa seuralle tällä kaudella, ennakoi Leppälahti.

WILL INALIEN – WELCOME TO JIPPO! Miehen viime kausien parhaita paloja löytyy täältä. Tämän sopimuksen myötä on oiva hetki varmistaa oma kuuluminen JIPPO-perheeseen myös kaudelle 2021, osta kausikorttisi tämän linkin kautta!

Artikkelin kuvat: FF Jaro