Oletko kiinnostunut olemaan osana tapahtumia? Sykkiikö sydämesi jalkapallolle? Haemme uusia ja ennestään tuttujakin kasvoja osaksi ottelutapahtumia!

Tälle kaudelle Ykköseen noussut JIPPO suunnittelee jo täyttä häkää ottelutapahtumia, ja hakee vapaaehtoisia tekijöitä. Seuratoiminta ja kesän pelit työllistävät suuren määrän omistautuneita tekijöitä asiakaspalvelun, myynnin, median ja järjestyksenvalvonnan osa-alueilla. Taustallasi, iällä tai sukupuolellasi ei ole väliä, tässä hommassa innokkuus ja luotettavuus ratkaisevat!

Tarjoamme mahdollisuuden seurata kotiotteluita työtehtäviesi ohella, kahvin/teen+pullan kotiotteluissa, työnohjauksen, pääsyn seuran erikoistilaisuuksiin, sekä tärkeimpänä, arvokkaan työkokemuksen. Halukkaille tarjoamme vahvan lisän ansioluetteloon, suosittelijoiden kera.

Kimmo Hyppönen on ollut seuran toiminnassa mukana kymmenen vuoden ajan, joista yhdeksän vuotta vapaaehtoisena. Hänelle JIPPO merkitsee pohjoiskarjalaisuutta ja luo ylpeyden tunnetta.

– Päivitän ottelun tapahtumia tulospalveluun ja autan kaikissa yleisissä tehtävissä. Jalkapallo on intohimoni, ja koen, että otteluita seuratessa voin samalla tehdä jotain hyödyllistä. Vuosien aikana on koettu putoaminen aina Kolmoseen asti, joten nousu Ykköseen tuntui nyt erityisen hyvältä.

Ensi kaudella myös ottelutapahtumissa on sarjanousun myötä luvassa uudet kuviot, joten halukkaille on tarjolla monia mielenkiintoisia työtehtäviä.

– Rohkeasti vaan mukaan, jos vapaaehtoistyö hyvässä porukassa kiinnostaa!, kokenut Hyppönen kannustaa.

Katso vapaana olevat tehtävät ja hae mukaan alla olevan lomakkeen kautta. Tarvittaessa lisätietoja toiminnanjohtaja Timo Tahvanaiselta.

Katso lisää vapaaehtoistehtävistä Ilmoittaudu tapahtumatiimin tästä!

LISÄTIETOJA:

Timo Tahvanainen, JIPPO Ry toiminnanjohtaja
puh. 0505622066
timo.tahvanainen@jippo.fi