fbpx

JIPPOn seuraava kotiottelu pelataan Joensuun Mehtimäellä sunnuntaina 6.6. klo 18.30 alkaen, jolloin vastaan tulee Vaasan Palloseura (VPS). Vallitsevan tilanteen vuoksi ottelutapahtuma vaatii erityisjärjestelyjä ja yleisöä otteluun voidaan ottaa rajoitetusti. Jos olet kiinnostunut saapumaan ottelutapahtumaan, kannattaa alla oleva info lukea huolellisesti.

Mehtimäen katsomo- ja muut järjestelyt

Mehtimäen tapahtuma-alue on jaettu kahtia, Aurinkokatsomon puoleiseen sivustaan ja Pääkatsomon puoleiseen sivustaan. Aurinkokatsomon puolelle menevät Aurinkokatsomo/erityisryhmäkausikorttilaiset ja Pääkatsomopuolelle VIP//Yritys/Pääkatsomokausikorttilaiset. Lisäksi JIPPO:n ja Hertan junioreille on varattu aurinkokatsomon puoleinen maavalli seisomakatsomoksi, johon sisäänkäynti tapahtuu aurinkokatsomon portista. Liput molemmille puolille myydään erikseen ja molemmille puolille on erilliset portit sisäänpääsyyn (katso kuvat alta).

Turvavälejä tulee noudattaa ottelutapahtumassa niin katsomossa kuin muuallakin katsomoalueilla. Jos katsomoon ei mahdu istumaan enää järkevästi turvavälit seurueen ulkopuolisiin huomioiden, katsomoiden sivustoilla on seisomatilaa jota voi käyttää. Pääkatsomossa ei ole nimettyjä paikkoja vielä käytössä vaan istuminen paikoille vapaasti oman seurueen ulkopuolisista turvavälit huomioiden. Maskin käyttö ottelutapahtumissa on suositeltavaa. Molemmille puolilla on WC-tilat ja kioskipalvelut. Pääsylippuja myydään JIPPOn nettikaupan kautta (jippo.eventiolive.fi) ja Mehtimäen lipunmyyntipisteestä Aurinkokatsomoportin vierestä, jos lippuja jää sinne myytäväksi.

Maksimiyleisömäärä Mehtimäellä näillä järjestelyillä on yhteensä 500 katsojaa.

Otteluiden lippukäytännöt

Rajoitettu yleisömäärän myötä ottelussa on poikkeuksellinen lippukäytäntö. Kausikorttilaisille on vapaa sisäänpääsy ja heille on myös varattu sisäänpääsy kausikortin osoittamalle puolelle. Kausikortilla pääset otteluun lunastamalla paikkasi oman kausikorttisi tunnistenumerolla verkkokaupasta ennen ottelun alkua niin kauan kuin paikkoja riittää. Yksittäiset vapaaliput käyvät tässä ottelussa ja paikan voit lunastaa vapaalipussa olevalla koodilla nettikaupasta. Palloliiton vapaakortit (Kultamerkki- ja Suomen Mestarikortti, Palloliiton kultakortti, Uefa:n Pro-kortti ja erotuomarikortti) eivät käy rajoitettujen katsojamäärien otteluissa.

Irtolippujen myynti alkaa to 3.6. klo 9.00 JIPPOn verkkokaupassa jippo.eventiolive.fi. Lipunmyynti verkkokaupan kautta ottelun alkuun asti ja lisäksi Mehtimäellä on lipunmyyntipiste, jos lippuja jää vielä tarjolle. Myyntiin tulevien pääsylippujen hinnat:

  • Pääkatsomo-lohko: 12€
  • Aurinkokatsomo: 10 €

Rajoitettujen katsojamäärien otteluissa kaikkien istumapaikkoja vievien henkilöiden tulee ostaa lippu ottelutapahtumaan. Tämä koskee myös lapsia alle 7v. Sylivauvat ilmaiseksi sisään.

Akkreditointi

Median edustajille akkreditointi on ehdoton, ja se tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen mediatiimi@jippo.fi viimeistään perjantaina 4.6. klo 17:00 mennessä. Median määrä ottelutapahtumassa on rajattu ja tapahtumassa noudatetaan turvallisuusohjeistuksia koronatilanteesta johtuen.

Muista myös seuraavat tärkeät turvallisuusohjeet:

  • Älä saavu sairaana tai oireisena ottelutapahtumaan.
  • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.
  • Huolehdi turvaväleistä (2m) seurueesi ulkopuolisten kanssa katsomossa ja muissa kentän tiloissa. Tämä pätee myös valitessasi istuma- tai seisomapaikkaa.
  • Jos ilmenee tarve yskäistä, tee se kertakäyttöiseen paperinenäliinaan tai hihaasi.
  • Suosittelemme kioskipisteillä korttimaksua.

Ottelutapahtumassa on erikoisjärjestelyitä, joten toivomme malttia katsojilta. Pyrimme tekemään tapahtumasta mahdollisimman turvallisen ja miellyttävän kaikille katsojille!

Tervetuloa Mehtimäelle – Kannustetaan JIPPO voittoon!