JIPPO pelasi kauden 11. ottelunsa vieraskentällä JJK Jyväskylää vastaan. Ottelussa kotijoukkue onnistui paremmin vieden kotivoiton lukemin 2-0 (2-0). JJK:n maalit Robin Saastamoinen ja Joel Pasanen. Yleisöä 811.

JIPPO aloitti ottelun vahvasti pitäen palloa käytännössä ensimmäiset 4 minuuttia. JJK ei tästä säikähtänyt vaan vastasi 12 min pelin kohdalla ottelun avausosumasta. Pitkä pallonhallinta alakerrassa johti siihen, että Jonne Porkka pääsi etenemään vasemmalta laidalta ohittaen Risto Kahelinin. Keskitys blokattiin, mutta pallo kimposi takaisin Porkalle, joka syötti kettukapteeni Saastamoisen laukomaan boksin rajalta kimmokkeen kautta etuyläkulmaan. Reilun 20 minuutin pelin jälkeen JIPPO sai ensimmäisen paikkansa sivuvaparin jälkeen, mutta Timo Tahvanaisen laukaus kuitenkin epäonnistui. Heti tämän jälkeen JJK hyökkäsi vahvasti jälleen Porkan ja Saastamoisen kautta, jotka pelasivat Joonas Madetojan keskittämään linjan taakse Joel Pasaselle. Tällä ensimmäisellä kertaa Pasanen ohjasi pallon nokikkain Jirko Sorsan kanssa yli. Minuutti myöhemmin Pasanen kuitenkin onnistui, kun Joona Itkosen lähettämä selustapallo tavoitti jälleen Madetojan. Syöttö maalille ja Pasanen viimeisteli läheltä JJK:n kahden maalin johtoon. Puolen tunnin pelin jälkeen Nuutti Tykkyläinen keskitti maissa etualueelle, josta Jere Hiltunen ohjasi yli. 38 minuutin kohdalla Aleksi Nissinen oli liukua Aleksis Lehtosen laukauksen sisään, mutta ei aivan ylettänyt palloon. Heti tämän jälkeen Madetoja haastoi jälleen vasemmalla kimmotellen Ville Kirvesojalle vapaan vastapallon boksin rajalle, mutta laukaus yli.

Toiselle jaksolle JIPPO teki puoliajalla kaksi vaihtoa: Nissinen ja Sauli Kettunen ulos, Antti Åke ja Santeri Saarenkunnas sisään. Jakso alkoi hyvin ja JIPPO hallitsi, mutta jakson ensimmäinen ja samalla JJK:n toisen jakson viimeinen paikka tuli Saastamoiselle, jonka heppoinen vasemman jalan laukaus pysähtyi Sorsaan. Ajassa 63 minuuttia kentälle vaihdettu Pavel Nazimov syötti Kahelinille takaviistoon – laukaus yli. Tämän jälkeen Jere Hiltunen pääsi kokeilemaan laukaustaan, mutta kimmokkeen ottaneen laukauksen riman alta selvitti Aati Riihimäki. Toisen jakson luonne sai vielä lisäpontta, kun Joona Itkonen otti itselleen ulosajon 77 minuutilla. Nazimov yritti saada oikean jalkansa vapaaksi 7m maalista, mutta Severi Vielma liukui laukauksen eteen. Ottelun lopusssa Jere Hiltunen pääsi vielä laukomaan niukasti takakulman ohi ja Timo Tahvanainen puski niukasti etukulman ohi. Näinpä voitto JJK:lle.

Tappio oli JIPPOn ensimmäinen tällä kaudella. JJK oli luonut otteluun vahvan ottelusuunnitelman, jonka avulla he veivät tärkeät kolme pistettä. Lähilohkon ottelut JJK:ta vastaan ovat tältä kaudelta ohi: pisteet tasan, niin myös maalit. JIPPO jatkaa sarjan kärjessä tasapisteissä KuFun kanssa, joka onkin JIPPOn seuraava vastustaja su 20.9. kotiottelussa Mehtimäen tekonurmella.

Avaus: Sorsa; Tahvanainen, Pasi, Tainio, Kahelin (79´ Lahnalakso); Tykkyläinen (62´ Nazimov), S. Kettunen (46´ Saarenkunnas), Je. Hiltunen, Nissinem (46´ Åke); Jo. Hiltunen, Lehtonen (62´ Kähkönen)

Penkillä: Kaikkonen (mv), Vainikainen