Miesten Ykkönen startataan Joensuun Mehtimäellä helatorstaina 13.5., jolloin JIPPO kohtaa Rovaniemen Palloseuran. Vallitsevan tilanteen vuoksi ottelutapahtuma vaatii erityisjärjestelyjä ja yleisöä otteluun voidaan ottaa rajoitetusti. Jos olet kiinnostunut saapumaan ottelutapahtumaan, kannattaa alla oleva info lukea huolellisesti.

Mehtimäen katsomojärjestelyt

Mehtimäen katsomot tullaan jakamaan neljään 50 hengen lohkoon, ja liikkuminen ottelutapahtumissa on mahdollista vain oman lohkon sisällä. Katsojille tullaan turvaamaan riittävät turvavälit lohkoissa. Maskin käyttö ottelutapahtumissa on suositeltavaa, mutta vapaaehtoista. Kaikkiin lohkoihin tullaan järjestämään WC-tilat, kioskipalvelut voidaan valitettavasti järjestää vaan tiettyihin lohkoihin.

Uusi pääkatsomo tullaan jakamaan sekä VIP-korttilaisten ja pääkatsomo/yrityskausikorttilaisten kesken kahteen eri lohkoon: VIP-lohko ja Pääkatsomo-lohko. Sisäänkäynti molemmilla samasta portista (katso oheinen kartta ja kuva), mutta lohkot eriytetään portilla. Aurinkokatsomo-kausikortin ostaneille Aurinkokatsomo tullaan myös jakamaan kahtia ja sinne sisääntulo on kahdesta eri portista Aurinkokatsomo 1 ja Aurinkokatsomo 2 (katso oheinen kartta ja kuvat). Maksimiyleisömäärä Mehtimäellä näillä järjestelyillä on 200 katsojaa. Katsomokartta lohkojaoista alla, josta näkee tarkemmin, miten paikat ja sisääntuloportit tulevat jakautumaan eri lohkojen kesken.

Otteluiden lippukäytännöt

Rajoitettu yleisömäärän myötä harjoitusotteluissa on poikkeuksellinen lippukäytäntö. Kausikorttilaisille on vapaa sisäänpääsy ja heille on myös varattu sisäänpääsy edellä mainittuihin lohkoihin. Kausikorttilaisten tulee kuitenkin ilmoittaa, mikäli ovat tulossa otteluun ennakkoon. 14.5. RoPS-kotiotteluun ilmoittautumisesta on lähetetty kausikorttilaisille viesti sähköpostitse, jonka ohjeiden mukaisesti kausikorttilaisten tulee tehdä paikkavaraus maanantaihin 10.5. klo 24 mennessä.  Ellei ilmoittautumista ole tehty tähän mennessä, jäljelle jäävät paikat vapautetaan myyntiin.

Mahdollisten irtolippujen ennakkomyynti alkaa ti 11.5. klo 00.00 JIPPOn Eventio-kaupassa jippo.eventiolive.fi. Lippuja ei tule myyntiin Mehtimäelle lipunmyyntipisteelle, vaan kaikki mahdolliset myyntin tulevat pääsyliput ovat tarjolla pelkästään Evention lippukaupan kautta. Mahdollisten myyntiin tulevien pääsylippujen hinnat:

  • VIP-lohko 30€ (sis. ruokailu ottelutapahtumassa + muu VIP:n ohjelma +paikka pääkatsomossa VIP-lohkon puolella)
  • Pääkatsomo-lohko: 12€
  • Aurinkokatsomo1 & 2-lohkot: 10 €

HUOM! Rajoitetun katsojamäärän takia JIPPOn ja Hertan juniorit eivät pääse normaaliin tapaan otteluun ilmaiseksi sisään, vaan halutessaan otteluun myös heidän on ostettava ottelulippu. Myöskään yksittäiset vapaaliput ja Palloliiton vapaakortit (Kultamerkki- ja Suomen Mestarikortti, Palloliiton kultakortti, Uefa:n Pro-kortti ja erotuomarikortti) eivät käy rajoitettujen katsojamäärien otteluissa.

Tervetuloa Mehtimäelle – Miesten Ykköstä vihdoin taas Joensuussa!

Mehtimäellä on aurinkokatsomon vieressä uusi portti, josta tullaan sisään Aurinkokatsomo 2 lohkoon.

Entinen ainut sisäänkäynti toimii torstaina Aurinkokatsomo 1-lohkon sisäänkäyntinä.

VIP- ja Pääkatsomolohkojen sisäänkäynti yllä olevan kuvan portista. Portilla tila jaetaan kahtia ja lohkot eriytetään.

Kuvat. Matti Lieskala / VideoFlame