fbpx

JIPPOn seuraava kotiottelu pelataan Joensuun Mehtimäellä sunnuntaina 6.6. klo 18.30 alkaen, jolloin vastaan tulee Vaasan Palloseura (VPS). Itä-Suomen Aluehallintoviraston keskiviikkoiltana uusien ohjeistuksien mukaisesti järjestelyt helpottuvat ja rajoituksia poistetaan merkittävästi. Isoin asia on kuitenkin vielä pitää turvavälejä mahdollisuuksien mukaan ottelutapahtumassa.

Mehtimäen katsomo- ja muut järjestelyt

Mehtimäen tapahtuma-alue jakautuu Aurinkokatsomon puoleiseen sivustaan ja Pääkatsomon puoleiseen sivustaan. Kausikorttilaisista Aurinkokatsomon puolelle menevät aurinkokatsomo- ja erityisryhmäkausikorttilaiset ja pääkatsomon puolelle VIP//Yritys/Pääkatsomokausikorttilaiset. Lisäksi JIPPO:n ja Hertan junioreille on varattu aurinkokatsomon puoleinen maavalli seisomakatsomoksi, johon sisäänkäynti tapahtuu aurinkokatsomon portista. Molemmille puolille on erilliset sisäänpääsyportit, WC-tilat ja kioskipalvelut.

Vaikka viralliset rajoitukset ovat nyt ottelutapahtumien osalta poissa, tulee turvavälejä mahdollisuuksien mukaan pitää katsomoissa kuin muilla katsomoalueilla. Jos katsomoon ei mahdu istumaan enää järkevästi turvavälit seurueen ulkopuolisiin huomioiden, katsomoiden sivustoilla on seisomatilaa, jota voi vapaasti käyttää. Pääkatsomossa ei ole nimettyjä paikkoja vielä tässä ottelussa käytössä vaan istuminen paikoille vapaasti oman seurueen ulkopuolisista turvavälit huomioiden. Tapahtuma-alueella on tarjolla käsihuuhdepisteitä, joiden käyttöä suosittelemme.

Näillä järjestelyillä otamme tämän hetken tilanteessa maksimissaan 675 katsojaa, joka on 75% Mehtimäen istumapaikkakapasiteetista eli aurinkokatsomon puolella 300 katsojaa ja pääkatsomon puolelle 375 katsojaa.

Otteluiden lippukäytännöt

Pääsylippuja myydään JIPPOn nettikaupan kautta (jippo.eventiolive.fi) ja Mehtimäen erillisestä lipunmyyntipisteestä Aurinkokatsomoportin vierestä. Kausikorttilaisille on vapaa sisäänpääsy ja heille on myös varattu sisäänpääsy kausikortin osoittamalle puolelle. Aiemmasta ilmoituksesta poiketen kausikortilla pääsee myös suoraan sisään ilman ennakkoilmoittautumista. Jos olet kausikorttilaisena varannut jo paikan otteluun, pääset molemmilla eli kausikortillasi tai varaamallasi ottelukohtaisella lipulla otteluun sisään. Yksittäiset vapaaliput käyvät tässä ottelussa ja suosittelemme lunastamaan paikan ennakkoon vapaalipussa olevalla koodilla nettikaupasta. Myös Palloliiton vapaakortit (Kultamerkki- ja Suomen Mestarikortti, Palloliiton kultakortti, Uefa:n Pro-kortti ja erotuomarikortti) käyvät tulevassa ottelussa.

Irtolippujen myynti on käynnissä verkkokaupassa jippo.eventiolive.fi. Lipunmyynti verkkokaupan kautta ottelun alkuun asti, jota suosittelemme vahvasti lipunmyyntipisteen jonojen välttämiseksi. Mehtimäellä on lipunmyyntipiste aurinkokatsomon sisäänpääsyportin vieressä. Myynnissä olevien pääsylippujen hinnat:

-Pääkatsomo-lohko: 12€
-Aurinkokatsomo: 10 €
-Erityisryhmät (eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, lapset 7-15v, opiskelijat) aurinkokatsomoon: 8€

Lapset alle 7 vuotta ja yli 75-vuotiaat ilmaiseksi otteluun suoraan portilta. Yli 75-vuotiaille ilmaisen sisäänpääsyn tarjoaa Suomen Seniorikodit.

Akkreditointi

Median edustajille sisäänpääsy pääkatsomon portista ilman ennakkoilmoittautumista asiaan kuuluvan median edustajan todistus näyttäen. 

Muista myös ottelutapahtuman turvallisuusohjeet:

-Älä saavu sairaana tai oireisena ottelutapahtumaan.
-Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.
-Huolehdi turvaväleistä mahdollisuuksien mukaan seurueesi ulkopuolisten kanssa katsomossa, jonottaessa ja muualla ottelutapahtuma-alueella.
-Jos ilmenee tarve yskäistä, tee se kertakäyttöiseen paperinenäliinaan tai hihaasi.

Tervetuloa Mehtimäelle – Kannustetaan JIPPO voittoon!