fbpx

Liput ja kausikortit 2021

Jipon kausikortti sisältää Ykkösen kotiottelut. Miesten Ykkösen otteluiden lisäksi kausikorttiin kuuluvat kaikki Respect Suomen Cupin kotiottelut, joista tiedotetaan heti kun ottelut ovat tiedossa.

Lisäksi suuri osa talven harjoitusotteluista Rantakylän uudessa jalkapallohallissa ovat maksullisia tapahtumia, mutta kausikorttilaisille on vapaapääsy myös näihin otteluihin.

Kausikorttien hinnat

VIP-Kausikortti 349€

Oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Jipon kotiotteluihin, oman nimetyn istumapaikan pääkatsomosta sekä VIP-tilan ohjelman, ruokailun ja muun tarjoilun Mehtimäen otteluissa.

Pääkatsomo-kausikortti 129€

Oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Jipon kotiotteluihin (Kakkonen, Suomen Cup ja harjoitusottelut) sekä oman nimetyn istumapaikan pääkatsomosta Mehtimäen otteluissa.

Aurinkokatsomo-kausikortti 99€

Oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Jipon kotiotteluihin (Kakkonen, Suomen Cup, harjoitusottelut) ja istumapaikan Mehtimäen aurinkokatsomosta/irtokatsomoista.

Erikoisryhmät-kausikortti 79€

Oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Jipon kotiotteluihin (Kakkonen, Suomen Cup, harjoitusottelut) ja istumapaikan Mehtimäen aurinkokatsomosta/irtokatsomoista. Kortti tarkoitettu seuraaville ryhmille: lapset 7-15v, opiskelijat, työttömät, varusmiehet ja eläkeläiset.

Pääsyliput kaudella 2021:

Pääkatsomolippu 12€
Aurinkokatsomolippu 10€
Alennusryhmät (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varusmiehet, lapset 7-15v) aurinkokatsomoon 8€

Lapset alle 7v. ilmaiseksi.