fbpx

Kausikortit voi ostaa suoraan verkkokaupasta.

Yhteistyökumppanit

Jipon kautta tehtävä yhteistyö tuo yrityksiä lähemmäksi asiakkaitaan. Lähtökohtana on toteuttaa kumppanin tarveita ja tavoitteita tukevia ratkaisuja, joissa tutkitun kohderyhmämme avulla pystymme kohdistamaan toimenpiteitä tarkemmin. Innovatiivisilla yhteistyön aktivoinneilla pyrimme tilanteeseen, jossa kaikki yhteistyön osapuolet (kumppani, seura ja tavoiteltu kohderyhmä) voittavat yhteistyössä. Liittymällä Jipon yhteistyökumppaniksi yritys pääsee mukaan noin 100 yhteistyökumppanin verkostoon ja osaksi kasvavaa Pohjois-Karjalaista jalkapalloyhteisöä, joka liikuttaa Joensuun lähialueella jo nyt noin 1500 lisenssipelaajaa.

Jos kiinnostuit ja haluat jutella tarkemmin yhteistyöstä, ota yhteyttä

Timo Tahvanainen
Markkinointi- ja myyntijohtaja
Joensuun Edustus jalkapallo Oy 
puh. +358 50 5622 066
timo.tahvanainen@jippo.fi

REFERENSSIT:

”Seura on aidosti kiinnostunut molempia osapuolia hyödyttävästä kumppanuudesta. Toiveitamme on kuunneltu hienosti ja yhteydenpito on toiminut mutkattomasti.”

Hanna Plosila, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Lähitapiola Itä

”Ne asiat mitkä ollaan yhteistyösopimuksessa sovittu, ovat toteutuneet juuri sellaisena. Jipolla on positiivinen draivi ja tekemisen meininki tällä hetkellä. Tulevaisuuden näkymät ovat hyvät. Olosuhteet parantuu ja omista junioreista tulee pelimiehiä.”

Mika Vähäniitty, yrittäjä, JetSet Bar

”Jipossa on viime vuosina tehty hyvää työtä niin urheilullisesti kuin myös yrityskumppanuuksienkin osalta. Kumppaniyrityksille halutaan aidosti tuottaa liiketoiminnallisia hyötyjä ja uusia hyödyllisiä palvelujakin on kehitetty. Niistä aivan huippuna voisi mainita vuosittaisen markkinointiseminaarin, jonne on saatu huippuasiantuntijoita puhumaan. Mainosarvon ja brändin kehittämisessä riittää varmasti työsarkaa Jipollakin, mutta suunta on ehdottomasti hyvä!”

Kimmo Tolvanen, markkinointi- ja tuotekehityspäällikkö, PKS

”Yhteistyösopimuksessa sovitut asiat ovat toteutuneet ja seura on kiinnostunut kehittämään yhteistyötä molempia osapuolia hyödyntäväksi. Yhteydenpito seuraan on ollut vaivatonta ja töitä seurassa tehdään hyvällä energialla. Molemmat ovat olleet yhteistyöhön tyytyväisiä ja siitä syystä yhteistyötä on ollut helppo jatkaa jo usean vuoden ajan.”

Jonna Lehtomaa, yhteistyösopimusvastaava, Pihlajalinna Joensuu

Punamustaverkosto

Pääyhteistyökumppanit

Isot yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit

Kumppanit

Muut kumppanit

Kulta-kerho

Hopea-kerho