fbpx

Rantakylän Liikuntahalli

Rantakylän Liikuntahalli on vuoden 2019 alussa Joensuun Rantakylään rakentunut liikunta-ja urheiluhalli. Jippo on yksi hallin omistajaseuroista yhdessä FC Hertan ja Jippo Junioreiden kanssa.

Halli mahdollistaa tasokkaat olosuhteet jalkapallolle talviaikana ja siksi yhteinen hallihanke oli erittäin tärkeä myös Jipolle. 

Rantakylän Liikuntahalli – erinomaiset olosuhteet harjoitteluun ja ottelutapahtumiin

Halli rakennettiin pitkälti yhteisesti talkoovoimin, kuten aiemmissa artikkeleissamme olemme kertoneet. Hallin loppuunmyyty avausottelu JIPPO-KuPS järjestettiin 13.01.2019 ja se keräsi noin 500 katsojaa. Sen jälkeen hallissa on järjestetty jo monta ottelua, ja avara halli tarjoaakin upeat puitteet niin harjoitteluun, kuin otteluiden järjestämiseenkin. Rantakylän Liikuntahalli on liikunta-ja urheilukäyttöön tarkoitettu ylipainehalli. Hallissa on täysikokoinen jalkapallokenttä (104 m x 64 m).

Kulkuyhteydet hallille on hyvät. Liikuntahalli sijaitsee Joensuun Rantakylässä, Pataluodonkadulla, osoitteessa Pataluodonkatu 11. Hallin läheisyyteen pääsee helposti paikallisbusseilla, jotka kulkevat Joensuun keskustasta hallin lähelle ja parkkikiekoilla toimivaa parkkitilaa löytyy Pataluodonkadun varrelta. Hallin nettisivuilta löydät tarkempaa tietoa saapumisesta, sekä myös kartan hallin sijainnista.

Monien käyttömahdollisuuksien halli

Toki hallin valoisa tila ja laadukas tekonurmi mahdollistavat laadukkaat olosuhteet myös muille lajeille ympäri vuoden – kuten esimerkiksi yleisurheilulle, amerikkalaiselle jalkapallolle ja pesäpallolle. Halli on siis hyvin monikäyttöinen eri lajeille. Tekonurmikentän ympärille valmistuu keväällä 2019 monitoimialue joustopinnoitteella, sekä juoksusuorat – ne lisäävät hallin käyttömahdollisuuksia lisää. Lisäksi kevään 2019 aikana hallin yhteyteen rakentuu muun muassa omistajaseurojen yhteinen toimisto.

Liikunta-ja urheiluhallin omilla nettisivuilla kerromme tarkemmin muun muassa hallin olosuhteista, vuorojen varaamisesta, sekä hallin sijainnista, kulkuyhteyksistä ja saapumisesta. Ajankohtaisen varaustilanteen ja tiedot löydät hallin nettisivuilta. Vapaita vuoroja voi hakea alueen seurat, ryhmät ja joukkueet vakiovuoroiksi. Nettisivuilta löydät myös ajankohtaista tietoa halliin liittyen, kuten uutisia ja tiedotteita, ja uusimmat uutiset näkyvätkin kätevästi jo hallin etusivulla. Myös hallin Facebook-sivuja kannattaa seurata.

Lisää tietoa hallista, varauskäytännöistä ja olosuhteista löydät hallin omilta nettisivuilta. Lue lisää: Rantakylän Liikuntahalli

Katso alempaa myös kuvat Rantakylän Liikuntahallista.

Kuva: Sami Vuomajoki / Flyfoto

Kuva: Joona Kotilainen