JIPPOn menestyksekäs kausi 2019 saatettiin päätökseen viime lauantaina Mikkelissä Urpolan tekonurmella Mikkelin Palloilijoita vastaan. Koko kauden tappioitta pelannut ja Ykköseen nousun jo aikoja sitten varmistanut MP hävisi kuin hävisikin kauden ainoan ottelunsa viimeisellä mahdolliselle hetkellä. JIPPO oli parempi lukemin 1-2 (0-1), JIPPOn maalit Aleksi Nissinen ja kotijoukkueelta osui Aatu Manninen. Yleisöä 268.

Ensimmäisen jakson alku oli kotijoukkueen hallintaa, mutta maalinteossa onnistui ensin Aleksi Nissinen ajassa 25 min. Boksin ulkopuolelta lähtenyt vapaapotku kimposi muurin kautta ohi MP:n maalivahti Sammy Ndjockin. MP:n ottelun vaarallisin paikka tuli heti JIPPOn maalin jälkeen, mutta Antti-Ville Räisäsen laukaus läheltä viuhui hieman yli Jirko Sorsan vartioiman maalin.

Toinen jakso alkoi salamamaalilla, kun JJK:sta kesken kauden Mikkeliin siirtynyt Aatu Manninen laukoi/keskitti pallon maalin takayläkulmaan ja peli oli tasan. JIPPO pelasi vahvan toisen jakson ja hallitsi ottelun kulkua ja sai siitä myös palkinnon. Ajassa 61 min Nuutti Tykkyläinen keskitti pallon maalille, missä Aleksi Nissinen voitti kotijoukkueen isokokoisen Vincent Bikanan pääpallossa ohjaten pallon maalin takakulmaan. MP ei saanut JIPPOa enää kiinni, joten vahva kautemme päättyy myös vahvasti vierasvoittoon.

Avaus: Sorsa; Tainio, S. Kettunen, Åke; Tykkyläinen, Saarenkunnas, Vainikainen, Hellstén; Kahelin, Nissinen (79´ Turunen); Kähkönen (63´ To. Tahvanainen)

Vaihdossa: Nevalainen (mv), Päivänurmi, Kellokumpu, T. Kettunen

Haluamme joukkueen puolesta kiittää ympärillä olevaa jalkapalloyhteisöämme upeista yhteisistä hetkistä kauden 2019 aikana. JIPPO sijoittui Kakkosen A-lohkossa lopulta toiseksi, maaliero 38-18. KIITOS! Julkaisemme vielä kokoavan tekstin tästä kaudesta lähiaikoina.