fbpx

Pihlajalinna Bonus

Hyvä seuramme jäsen tai kannattaja

Jippo ry on tehnyt Pihlajalinnan kanssa sopimuksen, jonka mukaan kaikkien Pihlajalinna Bonukseen liittyneiden ja seuramme valinneiden henkilöiden terveyspalveluostoista Pihlajalinnassa maksetaan meille 3 prosenttia hyvitystä vuosittain. Hyvitystä maksetaan kaikista yksityis-ja vakuutuskäynneistä Pihlajalinnassa. Työterveys- ja hammasklinikkakäynneistä ei makseta bonusta.

Liittymällä tuet seuraasi ja saat samalla käyttöösi vaihtuvat kanta-asiakasedut.

Nopean liittyjän etu 31.1.2021 asti:

3000 nopeimmalle Bonukseen liitetylle jäsenelle postitamme laadukkaan kestokäyttöisen Medantan valmistaman antimikrobisen kasvosuojaimen Pihlajalinnan logolla. Varmistathan liittyessäsi Pihlajalinna-terveyssovelluksessa oman profiilisi alta, että osoitetietosi ovat oikeat.

Liittyminen Pihlajalinna-terveyssovelluksessa on helppoa ja nopeaa:

1. Lataa Pihlajalinna-terveyssovellus maksutta App Storesta tai Google Playsta.

2. Tunnistaudu sovelluksen käyttäjäksi verkkopankkitunnuksillasi. Ensimmäisellä kerralla luot oman PIN-koodin, jolla kirjaudut palveluun jatkossa.

3. Valitse sovelluksen alareunan valikosta Bonus.

4. Etsi ja valitse haluamasi tukikohde valikosta. Samalla voit liittää myös alaikäiset lapsesi Pihlajalinna Bonukseen.

Hyvitys maksetaan seuralle puolivuosittain. Toinen jakso alkoi 23.10.2020. Jos olet käyttänyt Pihlajalinnan palveluita tämän jälkeen etkä ole vielä liittynyt, kannattaa se tehdä nyt, sillä hyvitys maksetaan viimeisimmän jakson alusta.

Henkilö- tai potilastietoja tai muita tietoja ostoista ei luovuteta eteenpäin urheiluseuralle tai yhdistykselle. Seuralle tai yhdistykselle ilmoitetaan ainoastaan kaikkien bonusohjelmaan liittyneiden henkilöiden yhteensä keräämä bonuksen määrä. Pihlajalinna-konsernin tietosuoja -ja tietoturvapolitiikasta voit lukea lisää täältä.