JIPPO sai kunnian pelata Rantakylän Liikuntahallin virallisen avausottelun, kun vastaan asettui Veikkausliigassa pelaava Kuopion Palloseura. Ottelu päättyi vierasjoukkueen hallinnan päätteeksi lukemiin 0-2 (0-1). KuPS:n maalit viimeistelivät brasilialainen Lucas Rangel sekä Lehmon Pallon kasvatti Joona Hiltunen. Ottelu oli loppuunmyyty, yleisömäärä oli noin 500 katsojaa.

Ottelun ensimmäiselle jaksolle KuPS marssitti kentälle tämän päivän parhaan mahdollisen kokoonpanonsa, mutta siitäkin huolimatta Jippo esiintyi varsin ennakkoluulottomasti. Ensimmäinen jakso oli kokonaisuudessaan jaksoista parempi, sillä Jippo pystyi pitämään palloa paremmin. KuPS tylsytti kuitenkin Jipon hyökkäykset niin, että viimeistä kolmannesta kentästä ei päästy juurikaan käyttämään. KuPS taas pääsi hyökkäämään, mutta viimeistely-yritykset eivät päätyneet hyville maalintekosektoreille. Jakson ainoan maalin viimeisten Lucas Rangel. Jiri Nissisen syötti linjan taakse, missä Rangel pääsi nokikkain Jipon maalivahti Jirko Sorsan kanssa. Pallo tolppaan, mutta paluupallo maaliin.

Toiselle jaksolle KuPS vaihtui ryhmityksensä huomattavasti nuorempaan, Jippo suoritti myös toisen jakson aikaan yhteensä kuusi vaihtoa. Toisella jaksolla vieraat saivat pallonhallinnallaan Jipon jalan painamaan ja myös loivat tukun maalipaikkoja. Jakson ainoa maali tuli kuitenkin vasta 85´, kun ”oma koira puraisi” Joona Hiltusen lauottua Sorsan torjuman paluupallon maaliin. Jippo sai tämän jälkeen luotua ottelun ainoat paikkansa. Ensin Teemu Hallikainen syötti Miika Vainikaisen hyvään vetopaikkaan boksin sisälle, mutta maalivahti Miikka Töyräs torjui tilanteen kulmaksi. Tästä kulmasta Aapi Helvelahti pääsi kokeilemaan vetoaan läheltä, mutta maalivahti torjui jälleen kulmaksi.

Kokonaisuudessaan ottelusta ja avajaistapahtumasta jäi hyvä maku. Halli täyttyi ihmisistä ja Jippo esiintyi kovaa vastustajaa vastaan suhteellisen pirteästi. Jipon uusista miehistä kaikki kolme Risto Kahelin, Santeri Saarenkunnas ja Henrik Hellsten esiintyivät edukseen.

Avaus: Sorsa; Kettunen S.(60´ Hyttinen), Helvelahti, Åke (45´ Kettunen T.), Hellsten; Kahelin, Tainio, Saarenkunnas (45´ Vainikainen), Nissinen (60´ Niemeläinen); Koskinen (70´ Hatakka); Kellokumpu (60´ Hallikainen).

Vaihdossa: Nuutti Kaikkonen (MV)

Kuvat mainostoimisto Tovari, Joona Kotilainen.