fbpx

Syksyllä JIPPO-paitaan liittynyt espoolaislähtöinen Janne Partanen on solminut JIPPO:n kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. Aiemmin mm. FC Espoota Kolmosessa ja GrIFK:n A-junioreita edustanut Partanen ehti pelaamaan JIPPO-paidassa syksyllä neljässä ottelussa.

“Todella hyvät fiilikset sopimuksesta sekä tulevasta kaudesta. Seuraavat kaksi vuotta painetaan hommia kovalla asenteella. Ensi kaudella henkilökohtainen tavoite olisi vakiinnuttaa paikka avauskokoonpanosta omien vahvuuksien avulla”, Partanen kommentoi tuoretta sopimustaan. Hyvän laukauksen omaava hyökkäävissä rooleissa viihtyvä Partanen ei vielä syksyllä onnistunut maaliverkkoja heiluttamaan. Partanen iski FC Espoon paidassa viime kaudella alkukaudesta 7 maalia 11:ssa ottelussa.

“Pelit meni omalta osalta ihan ok, toki parannettavaa ja maalinälkää jäi ensi kaudelle. Pääsin hyvin sisälle joukkueeseen ja siitä kiitos kuuluu totta kai pelikavereille ja koutsille. Puolustaminen ei ole koskaan ollut vahvuuteni, mutta siihen aion keskittyä talvella erityisen paljon”, kommentoi Partanen ensiaskeleitaan JIPPO:ssa ja kehityskohteitaan.

Espoosta Joensuuhun opiskelemaan muuttanut Partanen on kotiutunut uuteen kotikaupunkiinsa mainiosti ja lähettää terveiset JIPPO-mielisille: “Sanoisin, että Joensuussa on parasta kun kaikki palvelut ovat lähellä ja matkustamiseen ei kulu liikaa aikaa. JIPPO-faneille kertoisin, että fiilis viime kauden viimeisissä peleissä oli mahtava. Toivottavasti saataisiin mahdollisimman moni samalla innolla mukaan ensi kauden pelejä katsomaan!”

 

Sopimustilanne 2023

 

Pelaajat (7): Remu Koikkalainen (mv), Pyry Piirainen (mv), Jens Harju, Topi Kela, Niklas Sottinen, Janne Partanen, Eemil Tanninen

 

Artikkelin kansikuva: Samuli Vatanen