Jippo pelasi kauden toisen ottelunsa tänään äitienpäivänä Helsingissä FC Kiffenin vieraana. Ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin 0-0 (0-0). Ottelua seurasi aurinkoisessa säässä 90 katsojaa, Jipon kannattajat olivat äänekkäästi paikalla, iso kiitos tuesta.

Ottelun ensimmäinen jakso oli Jipon hallintaa. Ottelu lähti hyvin käyntiin, kun Santeri Saarenkunnas syötti Aleksi Nissisen nokikkain maalivahdin kanssa. Puolustaja sai viime hetkellä jalan väliin ja Kiffen selvisi tilanteesta ilman takaiskua. Tämän jälkeen nähtiin ikävä tilanne, kun Teemu Hallikainen loukkaantui vakavasti kaksinkamppailutilanteessa. Hallikaiselta katkesi tilanteessa sääri- ja pohjeluu, ja hänet leikataan tänä iltana Helsingissä. Hallikaisen tilalle kentälle vaihdettiin Niko Niemeläinen. Jippo sai luotua monta vaarallista hyökkäystä, joista kuitenkin puuttui viimeinen terävyys ja maalintekouhka. Kiffen pääsi hätyyttelemään Jipon maalia kahdesta kulmapotkusta, mutta puskut suuntautuivat ohi Jipon maalin.

Toinen jakso oli ensimmäistä tasaisempi, vaikkakin Jippo oli myös toisen jakson lievästi niskan päällä. Jippo vaihtoi 61 minuutin kohdalla Saarenkunnaksen tilalle Miika Vainikaisen. Pian tämän jälkeen sivuvapaapotkun jälkitilanteesta Antti Åke puski vainikaiselle tyhjän maalin, mutta Vainikainen viimeisteli pallon maaliin paitsioasemasta. Hetki tästä ja Aapi Helvelahtea rikottiin boksissa. Tästä seuranneen rangaistuspotkun kuitenkin Miko Mäkirinne laukoi hieman ohi maalin alakulman. Tämän jälkeen Jippo ei saanut enää luotua todellista uhkaa Kiffenin maalille, mutta Kiffenkään ei saanut yhtä laukausta lukuun ottamatta mitään aikaiseksi.

Toinen maaliton tasapeli putkeen kertoo hyvää joukkueen puolustuspelistä, mutta tällä hetkellä Jipolla on vaikeuksia laittaa pallo maaliin. Tästä hyökätään huomenna alkavaan uuteen treeniviikkoon, joka huipentuu lauantain kotiotteluun HJK:n reservijoukkue Klubi 04:sta vastaan. Ottelu pelataan Mehtimäen tekonurmella klo 17.

Avaus: Sorsa; Tahvanainen, T. Kettunen, Åke, Helvelahti; S. Kettunen; Hallikainen (9´ Niemeläinen (80´ Hellsten)), Tainio, Saarenkunnas (61´ Vainikainen), Nissinen; Mäkirinne.

Vaihdossa: Kaikkonen (MV), T. Tolonen, Häkki.

Kuva: Vesa-Pekka Reponen