fbpx

Jippo pelasi tänään torstaina kauden yhdeksännen ottelunsa Nurmijärven Klaukkalan urheilupuistossa Nurmijärven Jalkapalloseuraa vastaan. Ottelu päättyi lukemiin 1-1 (1-1), Jipon maali Santeri Saarenkunnas ja kotijoukkueelta osui Joona Tukiainen. Yleisöä 216.

Jippo aloitti ottelun vahvasti ja sai riistettyä pallon useita kertoja prässin seurauksena vastustajan kenttäpuoliskolla. Ensimmäinen hyvä paikka tuli jo toisella minuutilla, kun Risto Kahelin sai NJS:n alakerran sekoilun jälkeen pallon ilmaiseksi boksin sisään. Aleksi Nissinen ohjasi kuitenkin Kahelinin syötön läheltä niukasti ohi takatolpan. Mitä pidemmälle ensimmäinen jakso eteni, niin sitä vahvemmin kotijoukkue otti otetta pallollisesta pelistä. NJS teki ottelun ensimmäisen maalin 23 minuutin kohdalla, kun Jipon harhasyötön seurauksena Joona Tukiainen purjehti boksiin ja laittoi pallon maaliin. Jippo nousi jakson lopussa tasoihin, kun Kahelin nousi vahvasti vasemmalta laidalta ja syötti Santeri Saarenkunnaksen viimeistelemään ottelun tasalukemiin. NJS juoksi ahnaasti linjan taakse aikaisiin keskityksiin, mutta maaleilta Jipon onneksi vältyttiin.

Toinen jakso oli Jipon pallonhallintaa vastustajan kenttäpuoliskolla, mutta maaleja se ei ikävä kyllä tuottanut. Jippo pääsi keskittämään päätyrajan tuntumasta lukuisia kertoja, mutta keskitykset leijailivat lähes poikkeuksetta Jippo-pelaajien ulottumattomiin. Jippo loi hallinnastaan huolimatta ainoastaan kaksi maalipaikkaa, joista toisessa NJS:n maalivahti Otso Knuuttila otti todellisen gamesaverin Timo Tahvanaisen hyvään laukaukseen boksin rajalta. Toinen tilanne oli keskityksen jälkeinen maalinedushässäkkä, jossa Miika Vainikainen pääsi kahteen kertaan yrittämään pallon survomista maaliin, mutta kotijoukkueen puolustus peitti molemmat yritykset. NJS sai toisella jaksolla vastahyökkäyksestä yhden paikan Bio Kontalle, mutta Jirko Sorsa torjui heikoksi jääneen yrityksen.

Jipon kokoonpanosta tippui edellisten ottelun kolhujen jälkeen sekä Toni Tahvanainen, että Miko Mäkirinne. Näiden herrojen poissaolo näkyi tänään siinä, ettei Jippo saanut luotua tarpeeksi laadukkaita maalipaikkoja voiton ansaitakseen. Jippo jatkaa sarjaa edelleen tappioitta kolmantena neljä pistettä kahdesta kärkijoukkueista Mikkelin Palloilijoista ja FC Viikingeistä. Nyt joukkue ottaa kolme päivää huilia ja viettää juhannusta, seuraavan kerran Jippo pelaa viikon päästä torstaina vieraissa Mikkelin Pallokissoja vastaan.

Avaus: Sorsa; Ti., Tahvanainen, T. Kettunen, Åke, Helvelahti, Niemeläinen (52´ Vainikainen); S. Kettunen, Tainio, Saarenkunnas (86´ Hellstén); Kahelin, Nissinen (77´ Häkki)

Vaihdossa: Kaikkonen (mv), T. Tolonen