fbpx

Jippo pelasi tänään sunnuntaina jo harjoituskauden 11:dennen pelinsä, kun se kohtasi Itä- ja Keski-Suomen Kolmosessa pelaavan Warkaus JK:n. Ottelu päättyi Jipon selkeän hallinnan päätteeksi lukemiin 9-0 (3-0). Jipolta maalinteossa onnistuivat Miika Vainikainen, Jere Kähkönen, Risto Kahelin, Teemu Hallikainen, Tuomas Kettunen, sekä Aleksi Nissinen ja Niko Niemeläinen molemmat kahteen otteeseen.

Jipon teemana tänään olivat vastahyökkäykset, ja niitä näkyikin kentällä etenkin ensimmäisellä jaksolla. Kun Jippo sai riiston keskialueella, niin pyrkimyksenä oli luoda maalipaikka mahdollisimman nopeasti. Toisella jaksolla Jippo hallitsi palloa suvereenisti ja maalipaikat tulivat monipuolisemmalla pelaamisella. Vaikka joukkueiden välillä oli iso tasoero, niin ottelu palveli etenkin Jipon hyökkäyspään pelaajia, joista moni sai onnistumisia maalien ja syöttöjen muodossa. Vastustaja onnistuttiin pitämään poissa maalipaikoilta läpi ottelun.

Avaus: Sorsa; Tahvanainen, T. Kettunen, Åke, Helvelahti; S. Kettunen (46´ Saarenkunnas); Kahelin (55´ Hellsten), Tainio, Vainikainen (55´ Hallikainen), Nissinen; Kähkönen (46´ Niemeläinen).

Vaihdossa: Kaikkonen (MV)

Kuva: Marko Pennanen