JIPPO ja Mikkelin Pallo-Kissat pelasivat aikaisen lauantai-ottelun Mikkelissä Urpolan tekonurmella. Tasainen ottelu päättyi maalittomaan tasatulokseen 0-0 (0-0).

Ensimmäisellä jaksolla Jippo hallitsi ottelun alkua ja loi jakson ensimmäiset paikat, kun Teemu Hallikainen pääsi laukomaan kaksi kertaa boksin sisältä. Ensimmäinen laukaus ohi takatolpasta ja toisen MiPK:n maalivahti torjui. MiPK loi ottelun kaksi vaarallisinta paikkaa ensimmäisellä jaksolla, kun kaiken Suomen kentillä nähnyt Rafael pääsi kokeilemaan laukaustaan viidestä metristä, mutta laukaus ohi. Toisessa paikassa Rafael puski takatolpalta ohi. Ensimmäinen jakso oli tasainen ja molemmilla joukkueilla oli pallonhallinnan suhteen omat hetkensä.

Toisella jaksolla kumpikaan joukkue ei pystynyt luomaan vaarallisia maalipaikkoja, mutta jakson pallonhallinta oli Jipolla. Molemmilta laidoilta lähteneet keskitykset niin maissa kuin ilmassakin eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta, vaan MiPK:n puolustajat siivosivat pallot varmasti pois.

Kokonaisuudessaan ottelu oli Jipolta ehjä 90 minuuttinen, eikä mikään osa-alue varsinaisesti tökkinyt. Maalipaikkojen luonnissa ja viimeisen kolmanneksen toiminnassa on kuitenkin vielä paljon hiomista ennen kauden alkua. Jippo tulee pelaamaan vielä neljä harjoitusottelua ennen kauden alkua, joista seuraava pelataan tulevana sunnuntaina Rantakylässä SC Riverballia vastaan.

Avaus: Sorsa; Tahvanainen, T. Kettunen, Åke, Helvelahti (60´ Hyttinen); Tainio, S. Kettunen, Vainikainen (46´ Saarenkunnas); Hallikainen (60´ Kellokumpu), Kahelin, Niemeläinen (60´ Hellsten).

Vaihdossa: Kaikkonen (MV)