Jippo palasi pelikentille tauon jälkeen sunnuntai-iltana Helsingin Telia 5G Areenalla. Ottelu HJK:n reservijoukkuetta Klubi 04:sta vastaan päättyi tasatulokseen 1-1 (0-1). Jipon maalin ensimmäisellä jaksolla teki Tommi Tainio, kotijoukkueen maalin viimeisteli vapaapotkusta toisella jaksolla Matti Peltola. Yleisöä 221.

Ottelun alku oli tunnustelava, mutta lopulta ensimmäinen jakso kääntyi Jipolle. Klubi sai luotua kaksi laukausta ensimmäisen puolen tunnin kohdalla, joista ensimmäisen Jirko Sorsa Jipon maalilla koppasi varmasti, mutta toisessa vaadittiin jo komea yläkäden venyminen. Tommi Tainio pääsi kokeilemaan myös boksin sisältä, mutta vedon ja keskityksen välimaastoa ollut sivallus päätyi sekin vastustajan maalivahti Tuomas Pöyhösen syliin. Ottelua oli pelattu 33 minuuttia, kun Jippo painoi vajaan minuutin pallonhallinnan päätteeksi Tainion puolivolleyllä 16 rajalta pallon etualakulmaan ja Jipon johtoon. Aivan jakson lopussa Klubi pääsi puskemaan kulmasta, mutta napakka pusku suoraan Sorsan syliin. Tauolla hyvän puoliajan jälkeen Jipon maalin johdossa.

Toisen jakson ensimmäiset 20 minuuttia oli vahvaa Klubin hallintaa, jonka myötä Jippo joutui juoksemaan kentällä paljon. Maalipaikoille kotijoukkue ei kuitenkaan jakson alussa, eikä oikeastaan koko jakson aikana päässyt. Maalin Klubi silti 16 rajalta lähteneestä vapaapotkusta teki, kun Matti Peltolan vapaapotku ajassa 63 minuuttia otti kimmokkeen Jipon pelaajasta ja painui ohi Sorsan. Tämän jälkeen Jippo heräsi uudestaan otteluun ja Klubin vahva vaihe saatiin pysäytettyä. Jippo alkoi luoda vaarallisia vastahyökkäyksiä, joissa pääarkkitehtinä oli Risto Kahelin. Kahelin syötti Santeri Saarenkunnakselle ja Miika Vainikaiselle takatolpalle paikat, mutta molempien yritykset yli ja ohi maalin. Klubi ei saanut paikkoja luotua, mutta kun jo lisäaikaa pelattiin, niin Jippo oli rankaista. Miko Mäkirinne syötti Vainikaisen yksin keskeltä läpi, mutta sijoitus osui vastaan tulleen maalivahti Pöyhösen jalkaan. Ottelu päättyi pian tämän läpiajon jälkeen tasatulokseen.

Jippo oli kauttaaltaan ottelussa hitusen vaarallisempi, mutta toisen jakson ensimmäinen 20 minuuttia maksoi tällä kertaa voiton karkaamisen käsistämme. Jippo jatkaa otteluitaan viikon päästä vieraissa Mikkelissä, jossa kohdataan sarjakärki Mikkelin Palloilijat.

Näin susirajalla jalkapalloa tosissaan pelaavan joukkueen sisällä ihmeteltiin Suomen suurimman seuran joukkueen ottelutapahtumaa, joka ei ole Kakkosen vaadittavalla tasolla. Ottelukutsu vierasjoukkueelle tulee lähettää ajoissa, pallopojat kuuluvat jokaiseen Kakkosen otteluun ja kioskitoiminnan harjoittaminen ottelun aikana lienee kirjoittamaton laki. Lisäksi katsojille tulisi antaa oikeus jäädä fiilistelemään ottelua sen päätyttyä ilman, että järjestysmiehet ajavat heidät välittömästi pois katsomoista. Katsojia ei tule aliarvioida edes reservijoukkueen tapahtumissa. Suomen suurin – herätys!

Avaus: Sorsa; Ti. Tahvanainen (77´ Hellstén), Helvelahti, Åke, T. Tolonen; S. Kettunen; Kahelin, Tainio, Mäkirinne, Saarenkunnas (81´ Vainikainen); Nissinen (72´ Swahne)

Vaihdossa: Nevalainen (mv), Päivänurmi, Koskinen