Jippo pelasi kauden 15. ottelunsa kotoisalla Mehtimäen tekonurmella eilen lauantaina, vastassa oli sarjan viimeisellä sijalla oleva Kouvolan Sudet. Ottelu oli kotijoukkueen näytöstä 4-1 (2-0) -voiton myötä. Jipon tehomiehenä hääri kolmen maalin Miika Vainikainen, Jipon viimeisen maalin viimeisteli Tommi Tainio. Vierailta osui pilkulta Gerald Ben. Yleisöä 312.

Ottelu eteni 90 minuuttia samalla kaavalla: JIPPO myllytti hyökkäyspeliään ja Sudet pyristeli vastaan. Jipon ensimmäinen maali tuli 30 minuutin kohdalla, kun Risto Kahelin keskitti loistavan pallon hyökkääjänä pelanneen Vainikaisen päähän ja pallo ohi Veikkausliigassa 132 ottelua pelanneen Ville Iiskolan. Toinen maali tuli tästä viiden minuutin päästä, kun Aleksi Nissinen haastoi vieraiden laitapuolustajan ja löi pallon maalin eteen. Pallo kimposi Kahelinin jalasta jälleen Vainikaiselle, jolla oli helppo työ viedä Jippo kahden maalin johtoon. Sudet sai ensimmäisellä jaksolla yhden hieman vaarallisemman näköisen hyökkäyksen, jossa kaudesta toiseen tehokkaan Niko Nakarin laukaus vastapalloon peitettiin.

Toisella jaksolla Sudet kävi muutaman kerran Jipon boksissa, ja yhdestä niistä tilanteista ajassa 58 minuuttia vihellettiin rangaistuspotku. Ben Geraldin ensimmäinen ohi mennyt pilkku uusittiin Jirko Sorsan liikahdettua viivalta liian aikaisin, mutta toisen mies iski sisään ja Sudet maalin päähän. Susien kavennus ei aiheuttanut pelin kuvaan mitään muutoksia ja Jippo jatkoi työntekoa kohti kolmatta osumaa. Joukkueen ja hienon ottelun pelanneen Vainikaisen kolmas maali tulikin ajassa 75 minuuttia – jälleen Kahelinin, mutta myös koko muun joukkueen hienon esityön jälkeen. Jippo kaunisteli vielä lisäajalla Tommi Tainion toimesta loppulukemat muotoon 4-1, maalin syöttäjänä Santeri Saarenkunnas.

Jippo onnistui osoittamaan kentällä olevansa tällä hetkellä Susia parempi jalkapallojoukkue. Jipon illan ehdottomat onnistujat olivat hattutempun viimeistellyt Miika Vainikainen ja hänen kaikki maalinsa syöttänyt Risto Kahelin. Jipossa ensimmäiset Kakkosen minuuttinsa pelasi vahvasti sisään toppariksi tullut Jussi Tolonen. Seuraavan kerran Jippo pelaa viikon päästä lauantaina Lahden Kisapuistossa Reipasta vastaan, kotona pelataan kahden viikon päästä lauantaina Järvenpään palloseuraa vastaan.

Avaus: Sorsa; Ti. Tahvanainen, Helvelahti (81´ J. Tolonen), Åke, T. Tolonen; S. Kettunen; Kahelin, Tainio, Mäkirinne (72´ Saarenkunnas), Nissinen 55´ Hellstén); Vainikainen

Vaihdossa: Sokkanen (mv), Päivänurmi, Swahne