JIPPO pelasi kauden kahdeksannen ottelunsa torstai-iltana Vaajakosken Liikuntapuistossa FC Vaajakoskea vastaan. Värikäs ottelu päättyi JIPPOn 1-2 (0-1) voittoon, maalit Joona Hiltunen ja Nuutti Tykkyläinen. Kotijoukkueelta osui Santtu Laaksonen. Yleisöä 464.

Ottelun ensimmäinen jakso oli lievää JIPPOn hallintaa, molemmilla joukkueilla oli selkeitä pallonhallintajaksoja. JIPPO aloitti kuitenkin hyvin maalin muodossa. Riisto omalla kenttäpuoliskolla ja Jere Hiltunen lähetti Nuutti Tykkyläisen vauhtiin vasemmalta. Tykkyläinen löysi muutaman kimmokkeen kautta maalille nousseen Joona Hiltusen, joka viimeisteli varmasti kauden kahdeksannen osumansa. Tämän jälkeen Jere tarjoili Joonalle puolittaisen läpiajon vasemmalta, mutta kotijoukkueen maalilla Ville Viljala torjui kulmaksi. Ensimmäisen jakson lopussa FCV:llä oli omat hetkensä, kun he loivat viiden minuutin sisään kolme maalipaikkaa. Jirko Sorsa torjui niistä vaarallisimman Peetu Lintisen läpiajon osittain, mutta Topi Pasi ehti siivoamaan maalia kohti menossa olleen pallon riittävän aikaisin.

Toiselle puoliajalle FCV tuli vahvasti ja saivat hyökkäystensä päätteeksi muutamia erikoistilanteita. Yhdestä niistä Lintinen lähetti kiertävän kulmapotkun taka-alueelle, josta Santtu Laaksonen nikkasi pallon vapaasti päällään maaliin. Tämän jälkeen FCV:llä oli edelleen ote pelistä, mutta todellisille huippupaikoille he eivät päässeet. JIPPO vaihtoi tällä kaudella ensimmäistä kertaa avauksessa olleen Pavel Nazimovin pois ja Risto Kahelinin tilalle ajassa 65 minuuttia. Tämän vaihdon myötä Kahelin alkoi saada jalkaansa vapaaksi oikealla laidalla ja JIPPO alkoi saamaan jälleen vaarallisempia hyökkäyksiä ja myöskin erikoistilanteita FCV:n maalille. Ajassa 79 minuuttia JIPPO siirtyi johtoon. Kahelinin erinomainen haasto ja keskitys maalin taka-alueelle, josta Nuutti Tykkyläinen viimeisteli vasurillaan taidokkaasti suoraan ilmasta maalin takakulmaan ja JIPPOn maalin johtoon. Tämän jälkeen Joona Hiltusella oli vielä tyhjä maali Kahelinin syötöstä, mutta hän potkaisi ohi pallosta. JIPPO teki myös paitsiomaalin, mutta nehän luonnollisesti jalkapallossa hylätään. Ottelun loppu oli FCV:n pallonhallintaa, mutta he tekivät sen JIPPOn onneksi kaukana vierasjoukkueen maalista. Ottelu päättyi lopulta tasaisen väännön päätteeksi JIPPOn vierasvoittoon.

JIPPO otti tämän ottelun myötä kolmannen voittonsa putkeen ja tarrasi lohkon kärkisijaan hieman tiukemmin. Sarjaa pelattu nyt kahdeksan kierrosta, kun jäljellä on vielä yhdeksän ottelua. JIPPOn saldo on 6-2-0 maalieron ollessa 15-3. Viikonloppu vedetään huilia, mutta sen jälkeen päästään pelaamaan kaksi ottelua kotikentällä Mehtimäellä. La 22.8. vastassa on RFA ja viikkoa myöhemmin tämän päivän vastus FCV.

Avaus: Sorsa; Tahvanainen, Pasi, Tainio, T. Tolonen; Tykkyläinen, S. Kettunen (65´ Saarenkunnas), Je. Hiltunen, Nazimov (65´ Kahelin); Jo. Hiltunen (88´ Vainikainen), Lehtonen (76´ Kähkönen)

Vaihdossa: Kaikkonen (mv), Åke, Juurinen