JIPPO palasi yhden väliviikonlopun jälkeen jälleen tositoimiin vieraskentällä Jyväskylässä, kun sarjakärki JJK isännöi kärkikamppailua hyväkuntoisella Harjun Stadionilla. Ottelu päättyi kaksijakoisen taiston päätteeksi lukemiin 1-1 (0-0). JIPPO meni ottelussa toisella jaksolla johtoon ex-JJK Aleksis Lehtosen maalilla, mutta Olli Pöyliö tasoitti ottelun varsinaisen peliajan umpeutuessa. Yleisöä 859.

Ottelun alku oli JIPPOn vahvaa hallintaa. JJK:n heikon pelinrakentelun seurauksena JIPPO pääsi pallonriistojen jälkeen useita kertoja vastahyökkäyksiin, joista etenkin vasemman laidan Nuutti Tykkyläinen toimitti palloa Aati Riihimäen vartioimalle maalille. Ensimmäinen maalipaikka tuli Joona Hiltuselle boksin sisään, jonka laukauksen Riihimäki torjui kuitenkin eteensä. Seuraava hyvä tekopaikka tuli Tykkyläisen matalasta takaviistopallosta, jonka Jere Hiltunen laukoi kuitenkin yli maalin. JJK pääsi ensimmäisellä jaksolla yhden kerran hätyyttelemään hienon ottelun pelanneen Jirko Sorsan maalia, mutta vahvasti kauden aloittaneen Robin Saastamoisen laukaus painui ohi maalin etukulman. Ensimmäinen jakso JIPPOn alun vahvasti painostuksesta huolimatta maaleitta.

Toiselle jaksolle JJK tuli vahvasti ja sai jakson alussa monta erikoistilannetta putkeen. Topparina pelannut Tuure Fagerström pääsi puskemaan yhdestä sivuvapaapotkusta, mutta pusku niukasti ohi JIPPO-maalin. Ajassa 59 minuuttia JIPPO iski kulmapotkusta. Joona Hiltusen kulma tavoitti Jere Hiltusen takatolpalta ja pallo jäi elämään JJK:n boksiin. Sama parivaljakko tavoitti toisensa vielä kulman jälkitilanteessa toistamiseen, ja Jere Hiltusen laukauksen ohjasi maalin edestä sisään kauden ensimmäisellä osumallaan Aleksis Lehtonen. Tämän jälkeen JJK otti pallon hallinnan itselleen, ja yhdestä vastahyökkäyksestä Eeli Liukkonen pääsi ampumaan vaarallisesti, mutta Sorsa JIPPO-maalilla venytti hienon pelastuksen. JJK punnersi vahvan jaksonsa päätteeksi pelin kuitenkin tasoihin pelikellon näyttäessä 87 minuuttia. Muutama blokatun laukauksen jälkeen Olli Pöyliö sai pallon reiluun 20 metriin ja käänsi oikean jalkansa vapaaksi laukoen pallon komeasti maalin oikeaan yläkulmaan. Tämän jälkeen ei enää kumpikaan joukkue saanut mitään vaarallista aikaiseksi ja pisteet tasattiin.

Kakkosen C-lohkon kärkikamppailu oli odotetun tasainen, jossa molemmilla joukkueilla oli omat hetkensä lisäosumiin. JIPPOn kannalta tasapelistä jäi luonnollisesti karvas maku, sillä voitto karkasi käsistä aivan ottelun lopussa, joskin toisen jakson pelinkuvaan nähden ansaitulla tasoituksella. JJK jatkaa sarjan kärjessä kolme pistettä ottelun vähemmän pelannutta JIPPOa edellä. JIPPOn ottelut jatkuvat tulevana lauantaina Kuopiossa SC KuFu98:n vieraana, kotona pelataan seuraavan kerran kahden viikon päästä eilistä vastustajaa JJK:ta vastaan.

Avaus: Sorsa; Tahvanainen, Pasi, Åke, T. Tolonen; Tykkyläinen (89´ S. Kettunen), Tainio, Je. Hiltunen, Kahelin (76´ Saarenkunnas); Jo. Hiltunen, Lehtonen (64´ Nazimov)

Vaihdossa: Oikarinen (mv), Vainikainen, Kähkönen